då var det över...

julen är över för denna gången. Mycket mat, klappar och en bihålsinflammation. Alltid är det nåt så den här julen var väl ganska normal.

Juldagen - mer mat, klappar och en utgång i nykterhetens tecken. Kan ju inte dricka nu när jag har bihålsinflammation. Det är ganska intressant att se hur vännerna blir mer och mer påverkade av alkoholen. Shit, så där blir ju jag med. Men vad hände egentligen? Dom blev fulla, glada, mycket dansanta och som vanligt kärvänliga. Så det är ju inget farligt med det. Men som nykter tål man INTE trängseln som blir senare på kvällen när ALLA skulle in på samma ställe!! Jag fick nästan panik. Man KÖADE för att komma in från baksidan, KÖADE hela tiden innomhus, KÖ upp, KÖ ner..... till slut kändes det som om man stod 40 personer på en kvadratmeter och  försökte komma någonstans!!! Det var dags att gå hem.
Men så lätt skulle det inte bli! Vi fick inte gå ut där vi kom in. Vi KÖAR till den dörren som nu är insläppsdörr. Nej, ni ska gå ut där borta säger the blonde som står där. MEN vi kommer ju inte ut där. Ja, men här kan ni ju inte gå ut. Ja, men var ska vi ta vägen då?? Jag kände att jag orkar inte KÖA igen för att komma till den andra dörren där jag VET att vi inte får komma ut. Monkey ser att jag blir lite panikslagen och som tur är är han lång och stor och bara tränger sig ut genom den smala dörren och rent ut sagt SLITER ut mig. TACK MIN PRINS! DU ÄR MIN RÄDDARE I NÖDEN.

Så....kvällen var bra tills klockan slog ca 23. Då kom alla! Det kändes som om det var kids överallt. Små människor som inte kan hantera alkohol så bra och bara ylar och skriker och bara är JOBBIGA. Sen fanns det ju lite äldre kvinnor som uppförde sig som om den enda gången de får gå ut var just på juldagen. Oh my God va de for runt på dansgolvet. Hade jag varit onykter hade jag lätt kunnat satt dit ett par armbågar. Att dom inte kan bete sig. Dom var patetiska och jag skämdes för deras skull. Dom var två och en liten ung blonde som idoliserade dessa kärringar. Ja ja...det var juldagen det.

Annandagen, idag, har spenderats i vilans tecken. Sov länge, kollade på film, åkte o handlade gottis och sen har vi legat, suttit, halvlegat och suttit och legat i soffan. Guuuu så skönt!

Ha de!

Auf Wiedersehen

julemys

Igår avnjöts den griljerade skinkan på en smörgås med stark senap. Guuuuuuuuuu så gott. Till det åt vi risgrynsgröt med socker, kanel och mjölk. Ljusen var tända och vi hade julemys så här nåra dar innan dopparedagen.

I morgon är det sista dagen sen har jag ledigt i 6 dagar. Inte helt fel! Ska bli skönt att va hemma under julen och julveckan. Har alltid jobbat, om inte på julafton så i mellandagarna. Nu har jag helgen innan jul ledigt och då åker jag hem till mamma och pappa och julstökar och pyntar gran. I år kanske det blir lite julkänsla i alla fall. Den brukar infinna sig hos dom... Ska bli mysigt. Sen nåra dar efter jul som man kan jäsa på....

Alla klappar är färdiga. Skönt. Slippa stressa runt med det nu i helgen. Gissar på att det lär vara nåra på stan....lönen kommer ju i natt....

I övrigt mår vi bra. Nu ska jag gosa med min älskling.

Kram på er.

Auf Wiedersehen

klarrt och betarrt

ja då var juleklapparna klara. Nästan. Ska köpa nåt litet till älsklingen bara. Vi for till Norpan i går och inhandlade det mesta i klappväg. Skönt.

Idag gjorde vi julköttbullar, griljerade skinkan och slog in alla klapparna. Mycket blev gjort och det är ju skönt.

Har varit ledig i två dagar nu och givetvis åkte jag på en förkylning. Ja det ante mig.... Den är inte så himla hemsk men snorig och tung i huvudet. Wiee wiee wiee.... det är lite synd om mig i alla fall. ;-) Fast kanske inte....jag har det jäkligt bra och är mycket mycket lycklig!

Kärlek till alla!

Auf wiedersehen meine freunden.

Snart...

 är denna helgen snart slut. Dags att börja jobba igen. Med det känns helt ok. Jag har sovit länge i helgen och i lördags var vi hos min familj och fikade. Brorsan och barnen var där och lillsis´. Mycket trevligt. Det är härligt att vara med familjen. Batterierna laddas och man omges av kärlek. Idag var vi hos älsklingens familj på glögg-fika. Det är alltid lika trevligt där. Det känns nästan som att vara hos min familj och det är inte alla som är så lyckligt lottade att ha två familjer där kärleken till varandra är så stark. Så helgen har varit mer än underbar.

Nu ska vi tända andra ljuset i adventsljusstaken. Mys-pys. Två ljus kvar sen att tända innan dopparedagen. Lite klappar kvar att inhandla sen ska jag bara njuta av att vara med älsklingen och våra familjer. Längtar...

Ha det nu så bra och så hoppas vi på snö till jul.

Auf Wiedersehen


RSS 2.0