ja då så

Jag var så himla trött på jobbet idag. Känns att jag har jobbat mina mornar nu. Puh. Snittade väl på max 4 timmars sömn per dygn nu de tre sista dygnen. Man blir ju helt retard i huvet.

Sista dagen i gråskjorta. Ja då så, dags att ta på sig svarta skjortan nu. Känns spännande och det kommer bli en utmaning.

Är för trött och sleten för att skriva mer. Ha en bra fortsatt kväll.

Jag kommer sakna er, teamet!! Puss och kram till er.

Auf Wiedersehen


"jag är väl inget mattegeni direkt"

Kom och tänka häromdagen när jag satt med ett par kompisar hemma och slog på postkodsmiljonären på tv. 1000 kronors-frågan löd:  Vem är avbildad på Sveriges 20-lapp? Det var 4 alternativ, bl a Carl Bildt, Selma Lagerlöf och två till.
Då sa en kompis: - Vem f-n är Selma Lagerlöf?
- Men har inte du gått i skolan? sa jag och dom andra.
- Jo, men jag är väl inget mattegeni direkt.  
Ha ha ha ha ha!!! Det där var en riktig partyhöjare. En riktig klassiker!! Hon är störtskön och en jättebra vän men ibland väldigt blond. ;-)

Samma tjej för typ ett år sen.
När det fattas folk på schemat så står det vakant. Vi var en man kort i teamet och det stod alltid vakant på den raden där ett namn ska stå. En dag på när vi satt och åt mat och diskuterade schemat så utbrister hon:
- Vem är den där vakant egentligen? Den personen jobbar ju aldrig!
Nä just det ja!! Ha ha ha ha!!

Det där pratar vi om då och då och vi skrattar så mycket att vi nästan gråter. Ett skratt förlänger ju livet och ja, vad ska man säga.... Bara tacka och ta emot! Danke schön. :-)
 
Die ende

Auf Wiedersehen

Hej då-middag.

Igår var tjejerna i teamet här. Hade en hej då-middag med tjejerna. Börjar ju i nytt team nu i veckan. Vi käkade och drack gott. Det blev utgång på nya stället. Ja du....vad kan man säga om det??
Värsta kön. VARFÖR??? Stället rymmer 900 personer. Det kan väl inte ens bli fullt?? När vi kom in så var det verkligen inte ens halvfullt och ändå så är kön hur lång som helst!! Så himla kääz (kass alltså). Man undrar ju vad deras taktik är. För varje minut som går och folk inte kommer in så förloras det ju pengar. Först inträdet, sen baren. Sehr konstich.

I och för sig schysst känsla när man kom in på dansgolvet. En slags underground-känsla.
Sen var kön till toa minst lika lång som den in till stället. Jag bojkottade och struntade i att blåsan höll på att spricka. Vem vill stå i kö IGEN?! Det där måste dom ju fixa.

Medelåldern var ungefär 20. Så jag kände mig liiiiite, bara lite äldre...

Musiken var densamma som för två år sen när man var ute i svängen mest hela tiden. Så där hängde man ju med.... :-) Timbaktu, Black eyed peas, pussycat dolls. Låtarna kunde man ju...  tihi.

Drog vid halv två. Nu hade jag fått nog.

Skruvade tebax klockan inatt. Guuuuuu så skönt! Sov jättelänge idag. Behövs efter en utgång. Är ju inte lika ung längre...

Tittar just nu på längdskidor. Den perfekta bakis-teven. Är ju inte bakis direkt men är lite schleten.

Tack tjejer för presenter och en trevlig kväll. Jag kommer att sakna att jobba med er. Ni är bäst!!!

I alla fall och snöfall.....


Auf Wiedersehen

På äventyr

Idag bar det iväg på äventyr till Linköping och IKEA med systra mi´. Vi är båda lite halvstörda så vi har jäkligt kul när vi åker das Auto tillsammans. Vi sjunger högt och gör sittdanser. Det är inte långa snuttar på låtarna för vi kan ju inte så mycket av dom men en eller två rader blir det. Och dom sjunger vi om och om och om och om igen. Ingen av oss kan ju egentligen sjunga men vad gör väl det? Det som är lite kul är att vi kan en ton (som nog inte finns....) och den låter lika för oss båda :-).  Som tur är åker vi ju motorvägen och där kan ju ingen höra. Eller?

Det blev en hel del på IKEA. En sak här och en sak där. Oooo den här var ju billig! Oooo titta en sån här vill jag ha! Den här är ju fin! Den gula shoppingbagen blev snart en vagn, och vagnarna på IKEA är ju inte så små...ehm...

Men nu när jag sitter här i soffan och tittar mig omkring så bryr jag mig inte om pengarna jag gjorde av med. Jag känner mig tillfreds och det är ju det som är huvudsaken och det är ju faktiskt löning i natt. :-) Sehr, sehr, SEHR gut!!

Undrar bara vad älsklingen säger när han kommer hem?

Auf Wiedersehen.


Reeeetard

Hur kan vissa personer bete sig som reeetards när dom är gäster på en restaruang eller bar?? Idag har det varit ett par stycken som tydligen inte vet hur man beter sig. T ex två damer (kärringar enligt mig just då) som för det första ser jättesura ut och luktar alldeles för mycket parfym, och för det andra INTE är nöjda med mack-utbudet. Montern var FULL!! ( 7 sorters olika smörgåsar som var relativt nygjorda)
Jag går fram mot som med ett leende och säger: - God morgon! Dom tittar inte ens på mig och säger inte heller ens hej.
- Hittar ni nåt som ni vill ha? säger jag efter en låååååång tystnad. (fortsatt leende, men det är svårt att hålla det uppe)
Dom svarar inte, dom fortsätter gärna diskutera smörgåsutbudet med varandra!! Vad är grejen!!! Så jag tar nästa gäst.
-Eh ursäkta mig nu fröken! Jag tror att vi var lite före.... (kärringarna kan nu öppna deras igensnipna läppstiftmålade munnar och säga någonting!)
Nu går jag igång ordentligt inombords. Men va fan!! Jag stod där i flera minuter, leendes och pratade med er ju för i helvete!!!! Och ni SVARADE INTE ENS!!!!!!!!
- Ja tack! säger jag och vänder mig om. (Givetvis med ett leende. ) -Ursäkta. Jag visste inte om ni ville ha något.
- Nej det vet vi ju inte heller. När plastades egentligen dom här mackorna? (What now? Dom ser inte bara sura ut, dom ÄR jävligt sura!) Det är bara en av kärringarna som pratar.
- Ja, en tio minuter sen. Min kollega kom nyss in med dom.
- Jaha. Dom blir ju så mjuka när dom plastas.

Jag tar då fram en macka som givetvis inte är mjuk eftersom när dom bakas i ugnen får dom ett ganska krispigt skal....
- Ni kan ju känna på den här, säger jag.
Dom känner på den.
- Men ska den vara så här hård?
Okej....ett djupt andetag nu Anna-Karin.
- Ja, hård och hård. Ytan blir ju lite krispig när man bakar dom i ugnen.
- Ja men det här kan man ju inte äta. ( Varför inte? Har du inte tänder, kärring?!!) Har du inget annat bröd?
- Jo, jag har ju ostfrallorna.... (tar fram en och dom ska givetvis klämma och känna)
- Men den här är ju alldeles mjuk! ( Vad är ert PROBLEM????????)
- Okej. Det här dom mackorna vi har. Vi har ju laxbagel och kalkonbagel oxå.
- Nej tack! Vi tar en salami och brie. En var alltså!

Jag lägger upp mackorna på ett fat.
- Vad vill ni dricka till?
- Har ni bara vanligt kaffe här, eller? Så tittar dom på mig med skeptiska ögon. ( Varför sån negativ inställnig? Kan du inte bara fråga om vi har t ex latte?)
- Nej då. Vi har... o så räknar jag upp våra olika kaffe.
- Ja men då tar vi varsin latte då.
Givetvis var det nåt fel på kaffet oxå men det viftar jag av mig. Jag ser nu slutet på den här lilla mysiga pratstunden. Ser i ögonvrån dom andra väntande gästerna och vill bara ta mig an dom. Dom ser glada ut.
- Då blir det 85 kronor var.
- VA!!?? Hur kunde det bli så här dyrt??
- Latten kostar 30, säger jag då och tror att dom sett prisskyltarna på mackorna eftersom som stått och glott in i montern i ca 5 MINUTER!!!
- Men vad kostar mackan?? utbrister kärringen.
Nu är jag på bristningsgränsen av vad kan ta.
- 55 kronor som det står på skyltarna, säger jag lite pikande.
- Det är ju hutlösa priser!
- Det är flygplatspriser, säger jag och ler lite.
- Ja nu förstår jag varför biljetterna är så billiga, säger ena tanten till den andra. Dom tittar menade på varandra.
- Ja, nu är det ju så att vi inte hör till Ryanair överhuvudtaget, säger jag. Vi är ett eget företag som hyr lokaler här på flygplatsen. Leendet är borta och jag vill bara ha pengarna så jag kan gå vidare. 85 kronor var då, tack.

Jag får pengarna och ÄNTLIGEN går dom iväg. Puh! Slänger iväg en menade blick till min kollega och hon viskar reeeetards. Ett ord som jag fört in på arbetet. Alla gäster som inte kan bete sig är reeeetards.
Jag ler. Skönt med arbetskamrater som förstår. Danke schön!!!

Die Ende.

Auf Wiedersehen

Tur att det var gratis!!

Var på hockeymatch i afton. NH - AIK. Jag var så besviken efter förra matchen att jag var tveksam att gå på denna. Inte spelade dom bättre inte. De hade inget eget spel förutom en halvminut, kanske en minut varje kvart. Blev glad när de gjorde mål när de var en man mindre. MEN den lyckan blev kortvarig då AIK kvitterade några sekunder efteråt. :-( Scheisse!!!!!!

När AIK gjorde sitt femte mål ca 11-12 minuter in i sista perioden gick vi hem!! Fy fasiken vad usla dom är!!
Fick biljetter av monkeys pappa. Det var tur att det var gratis!!! Vet inte vad jag hade gjort annars.... troligen inget men det känns skönt att säga så. ;-)

Sehr sehr besviken inser jag nu att efter två koppar gammalt kaffe på matchen gör att det inte kommer bli någon sömn på FLERA timmar. Jag som ska upp klockan 03.40.... hmmmm. Bra jobbat A-K!!!

ja ja...i alla fall och snöfall... Jo det snöade ju faktiskt i natt. Såg flingorna.

Die ende.

Auf Wiedersehen

.....

Känner mig lite bättre. Har inte lika hög feber och inte lika ont i kroppen. Men jag har funderat på lite saker under mina feberdagar.

* Hur många chips finns det i en Pringles-rör? Står det på?

* Hur många kaffebönor behövs det för en kopp kaffe? Alltså hur många för ett kaffemått?

Jag har åkt på en riktigt omgång i veckan. Känns att man är äldre nu än för 10 år sen. Febern och värken har verkligen knockat mig. När man var yngre tog kroppen igen sig fortare. Var det inte så?

Ja ja...i alla fall och snöfall.

Die ende

Auf Wiedersehen


febrig och dan - inte kul alls!

Åkte hem från jobbet igår. Hade ca 39 i feber. Slängde i mig ett par ipren och sov från typ 21.30 till tre idag!! Jag har alltid så konstiga drömmar när jag har feber. Speciellt om fåglar. Idag drömde / trodde jag att det satt en fågel på fönsterbrädan inne i rummet säkert tre gånger.

Hatar att vara hemma från jobbet. Känner mig som en dålig människa. Men kan jag göra då? Jag har feber, jätteont i huvudet och i kroppen och orkar bara ligga ner. Det är jobbigt att gå på toa.

Plutten var och köpte isglass och lite smågodis till mig innan han for till jobbet. Mycket uppskattat. Nä nu orkar jag inte skriva mer.

Auf Wiedersehen

AJ!

Mitt huvud! Vaknade med en schwer schwer huvudvärk och vääääääääldigt torr mun. ALDRIG MER!! (Som man alltid tänker när man vaknar bakis, men sen glömt bort när man är på´t igen..)

Jag hade kul. Vi var på fest med kompisar. Jag var mycket skeptisk till hela den tillställningen, men det var mycket mycket trevligt. Det var singstar och dansmatta. Jag är inte bra på något av det och var väl inte så jättesugen på just den ide´n, men efter lite övertalning och en stänkare så tänkte jag att nu kör vi! Det var faktiskt mycket roligt!
Det är som vanligt oron innan något som är värre än själva grejen. Träffade lite nya människor och det är trevligt. En person var jättetrevlig, rolig och levnadsglad. Det lyste positivitism om henne. Jag är glad att vi gick på den festen. Och jag som var sååååå skeptisk till hela den kvällen...tänk så fel ute man kan vara ibland.

Träffade Frida. Det var ju hur kul som helst! Hon var....om en säger...glad....alltså full...he he he. Men det var jag med. Vi gick från förfesten hem till oss och tog en stänkare, innan vi gick vidare mot stan. Det blev två kanske tre stänkare. I alla fall två och half. Dom slog till, inne på Birgers. De blev ju billigt. Köpte ju inget i baren. He he....behövdes ju inte om en säger....

Träffade även Maria och Dennis. Stod väl och babblade... säkert om samma sak...om och om och om igen :-/
Varför blir det så att primärminnet drabbas hårt??  Visst är det just det som händer? Varför går annars en full människa på repeat? Ja ja...

Börjar så smått känna mig som en människa igen. Det är ju bra eftersom det vankas kalajs i eftermiddag. Syrran fyllde år tidigare i veckan och idag ska hon bjuda på fika som det sig bör...he he. Eine Tasse Kaffee und lite tårta. Mumsich!
Nu är hon och jag jämngamla. ;-) Nästa år blir hon helt plötsligt ett år äldre än mig, eller inte...hi hi hi.

Die ende.

Auf Wiedersehen!

...

Idag har jag diskat, städat och bytt sängkläder. Känner mig jätteduktig. Det är så skönt när det är städat och fint hemma. Sehr gut!

Har varit på hockey. NH-Sundsvall. En riktig skitmatch. NH spelade skitdåligt. Deras bäste spelare var inte med men det ska väl inte påverka hela spelet? Dom kan ju inte bygga hela spelet och matchupplägg på en enda spelare??? Det hände inte mycket alls. Ett sömnpiller! Jag är mycket besviken. Scheisse!!!!

Sitter nu och avnjuter en kall Hof. :-) Gott gott gott! Har provat Staropramen granat oxå. Jag tycker dark är godare. Även den ljusa är godare faktiskt. Dark godast sen ljus och på sista plats den här granat. Förstår inte uppståndelsen med granaten. Det är väl en modegrej...
Snart ska jag smaka en Pfiff. Ett österrikiskt öl. Jag är skeptisk....

Det är höst. (HERBST) Kallt och ruggigt. Blåser och viner. Gula löv. Rumpvärmare i bilen.Mössa. Nya handskar. Varma element. Mörkt. Värmeljus. Mys-pys.

Das was alles. Auf Wiedersehen

Jag säger bara en sak...

LEEEEEDIG!

Nostalgi

Var ju på kryssning måndag till tisdag. Där hittade jag till min stora glädje lakritspipor! Ni vet såna svarta lakritspipor med rosa runda "strössel" på.

Idag när jag kom hem från jobbet slet jag med stor förväntan upp kartongen och kastade mig över en pipa....

Oh my God!!! Fy sjutton vad gott! Massa minnen for över mig. När jag t ex gick första gången själv till kiosken och köpte en pipa. 5 år gammal. När vi var och handlade i lanthandeln med mamma när vi var små så fick jag och syrran oftast en pipa... Jag åkte på en riktig nostalgitripp. Slängde i mig två till.

Jag börjar ny tjänst på jobbet den första november. Skrev under idag. Kul. Nya utmaningar är aldrig fel. Ska dock byta team. Men det kommer säkerligen gå bra.

Auf Wiedersehen

24 timmars alkoholintag

Det är ett konstigt fenomen det här med kryssningar.

Människor åker iväg på en båt och super som aldrig förr. Det kanske förkrökas i bussen eller på en pub innan avgång. Sen vankas det ju gratis öl och vin till smörgåsbordet. Sen hetsas det iväg till Tax Free-butiken där stora mängder alkohol inköps och kanske, kanske nån godisbit. Runt halv tio-snåret sups det i hytterna. (Man får inte, men varför finns det då så många plastglas i hytterna???) Vid midnatt tycker alla att man är snyggast på båten och det bär av, kanske inte så rakt dock, till nåt dansställe där drinkarna är billiga och ölglasen står redo att fyllas upp. Här spenderas ett par timmar av mer alkoholintag, ett halvtaskigt försök till dans och sen är det efterfest i hytten när dansstället stänger för natten 03.30.

Vaknar någon innan båten lägger till i Stockholm igen så är Tax Freee-butiken öppen och det finns erbjudanden både här och där som inbjuder till en återställare eller förkrök innan kvällens festligheter på hemmaplan.

24 timmars krökande. Hur orkar folk???

Gör man inte så här så har man inte gjort en kryssning, tycker gemene man.

Jag kryssade med min mor. Vi gör det en gång på hösten varje år. Vi njuter av maten på smörgåsbordet, tar nåra glas vin, shoppar smink och parfym och sen blir det en drink eller två i baren och sen är det sängdags vid midnatt. Sen avnjuter vi frukost vid halv 8 när vi åker ut från Mariehamn. Sen lunkar dagen på tills vi anländer till Stockholm., där vi kör bil hem. Alldeles lagom och vi har fått en kort semester. Känner oss utvilade.

Jag kan säga att det var INTE många som gjorde som oss.

Vi hade en senare sittning på buffe´n. Vi tog oss en drink innan på cafeèt. När vi avnjöt vår Irish Coffee så såg vi hur folk svepte öl efter öl, drink efter drink. I hytterna satt folk och hetsdrack.
På buffe´n  tog vi två glas vin. Vi satt precis där man tar öl och vin och jisses vilket spring det var på folk. Genomsnitten var säkert 4-5 glas vin per person. Folk började sluddra, vingla och tog stöd mot det som fanns - bord, stolar, väggar och  små staketpelare. Svängarna blev rejält uttagna, det var svårt att få glaset under vinstrålen ( blev lite waste kan jag säga) och det snubblades på egna skor. Herregud vilken soppa! Men gissa om vi hade roligt när vi tittade på dessa fulla människor. Efter desserten gick vi till baren och stora dansgolvet. Lova mig att ta bort mig från dansgolvet om jag är för full...

Vi tog ett barhäng och beställde en drink och tittade på uppträdandet. Det som var mest underhållande var dock alla fulla människor. Alla var ju aspackade utom vi två. Ni vet Grevinnan och Betjänten som går vid nyår... Dom flesta gick som betjänten. Ha ha ha ha ha!! Guuuuuu så kul!

Sängdags vid midnatt. Runt tre-tiden började folk komma tebax till hytterna. Då stoppade jag in öronpropparna...

Vid frukost var det jag och mamma och kanske ett tio tappra själar. Dom stod i och för sig mest vid juicemaskinen... lite törstiga idag... :-)

Blev fika på cafeét på förmiddagen och där började folk dricka igen. En öl och 4.a Jäger för 56 spänn! DET är billigt! Men är det Oktober-fest, så är det. Så vid lunchtid var dom igång igen. Det dracks i hytterna och ljudnivån började stiga, IGEN!

När vi anlände till Stockholm var de flesta rejält i gasen. Redo för ännu en kväll...

Observera!!!
Vi åkte en måndag till tisdag. Genomsnittsåldern var 67 år!!!! Om inte högre.
 Leif Kronlunds orkester spelade. Oldiesarna var helt galna och det blev inte lugnare när Lasse Berghagen klev upp på scen.... Oh my God!! Galet!

Pensionärena super som svin. Jag lovar. Helt stört!! Pinsamt!
Jag frågade ju mig själv tidigare i detta inlägg hur folk  (menade då unga människor) orkar supa i 24 timmar.  Hur orkar pensionärerna???

Det finns en lägre åldersgräns. Borde det inte finnas en övre??

Auf Wiedersehen!



Underbart!!

Dagen började med en härlig promenad med monkey. En paus med kaffe vid Smått&Gott-boden. Tänk att kunna sitta ute och fika och att solen skiner och det är varmt. I oktober!! Underbart!!

Promenader gör mig glad. Jag blir alldeles nyförälskad och känner mig glad. Glad över livet och allt som det innehåller. Underbart!!

En hyffsat bra dag på jobbet. Har så superbra arbetskamrater i mitt team. Vi arbetar så himla bra tillsammans och dom har  fina personligheter. Vi pratar om det mesta och har skitroligt tillsammans. Underbart!!

Kan underbart bli underbarare??

Kramen

Auf  Wiedersehen!


ÄNTLIGEN!!

Känns som om jag vunnit 10.000!!
Har haft en skitbra dag på jobbet. Allt funkade till 100%. Äntligen!!!! Den här dagen kan jag leva på ett tag! Alla jobbade jättebra och jag är stolt över alla som jobbade eftermiddagspasset idag.

Det är Oktoberfest-drive på jobbet och det är nu som jag känner att jag verkligen passar in! ;-) Att få bryta på tyska är ju helt sjukt kul och nu, NU är det ju helt rätt i tiden oxå. Jiiiihoooo! Sehr gut! :-)

Das was alles för heute abend, eller nåt!

Auf Wiedersehen!

...

Idag var jag VÄLDIGT trött när jag skulle till jobbet vid 04.30. Jag gick ut och satte mig i bilen. Skulle rätta till backspegeln. Men, vad jag ser dåligt! Inte undra på - hade glömt att sätta på mig glasögonen!! Men hallå! Det blev till att traska tebax in och hämta dom. Världen såg genast mycket klarare ut. :-)

I kväll var vi på hockey. Nyköping - Växjö. Vi går alltid med pluttens far och bror. Idag fick jag med mig lillsyrran. Hon har varit mycket skeptisk och anser att jag är en svikare.( Vi höll på SSK när vi var mindre.) Hon håller fortfarande stenhårt på dom. Men idag följde hon med. Det var skoj. Hon till och med klappade, hejade och höll på.
- När är nästa match? Ska vi gå då?
Ha ha!! Jag är på väg att få över henne! Moahahahaha!!

I alla fall och snöfall så blev det 3-3. Ingen jätterolig match, men NH spelar stundtals mycket bra. Det uppskattas.

Auf  Wiedersehen.

Hemgjorda köttbullar och pulversås

Efter en middagslur i soffan efter jobbet så bestämde vi oss för att laga mat. Hemgjorda köttbullar med kokt potatis och gräddsås.
Leta recept på internet och bara sätta igång. Snacka om teamwork i köket. Jag läser recept och älsklingen fixar. Det är ströbröd i vätska. Hacka lök, salta, peppra, ha i ägg och INTE röra om för mycket. Det är klarade han av rktigt bra. När det var dags att börja trilla köttbullarna så tänkte jag att jag kanske ska hjälpa till..... Jag börjar skala potatisen. :) Jag gillar inte att trilla, ja varken köttbullar eller nån annanstans heller. Monkey gilllar inte att skala potatis. Så där fördelade vi arbetet mycket bra. Härligt!!
Efter vi stekt köttbullarna tänkte jag att jag kan ju göra sås på det som finns kvar i stekpannan. Ja med lite grädde, mjölk, mjöl, buljong, soya och kryddor.
-Va gör du?? Frågar käresten min.
-Tänkte göra sås, svarar jag.
-På det där? säger han och ser mycket skeptisk ut. Jag har ju köpt gräddsås, ja pulver alltså.
Åh, mumzich! tänker jag. =(
-Men vi kan ju prova, säger jag.
-Ja gör det du, men jag tar nog pulversåsen....

Jag slänger ihop såsen och den blir riktigt bra. Monkey smakar och minen säger att det bir nog inte pulversås idag inte.

Slår oss ner och avnjuter helt underbara köttbullar med potatis och sås. Konstaterar att det här har vi gjort RIKTIGT bra!!

- Ja, inte köper vi nån mer pulver-gräddsås, avslutar monkey middagen.  =-)


Kirschsteiger...

Såg med stor spänning fram emot vad Herr Kirschsteiger skulle ta sig för i tv4. Mycket besviken. Scheisse!! Så då får jag titta på nåt annat på måndagkvällar. Vad nu det kan vara.... Är mest crap på TV nu för tiden. Ja ja....vad är väl en bal på slottet?

Auf  Wiedersehen

Oh shit! Vad är klockan???

Jobbade 04.30-13. Kom hem och  åt lite lunch och tittade sen på Evan Almighty. Inte så bra som jag trott men värd att se. Sen gick jag och monkey och skulle sova lite middag. (Han satt och wowade tills jag åkte i morse.)

Hade ett par skrattattacker innan sömnen infann sig. Och dom som känner mej vet att det är ATTACKER. Bubblande skratt som håller i sig ett par minuter. Men efter det somnade jag fort. Drömde flera drömmar. Tyckte att jag sovit läääänge så jag vaknade med ett ryck och skrek: 
- Oh skit! Vad är klockan??? Varpå älsklingen sätter sig rakt upp i sängen. Livrädd med stirrande ögon.
 - Har du ställt klockan?? Fortsätter jag ganska högljutt. Ja ja! Halvskriker älsklingen som fortfarande är rädd.
- Men vad är den då??? Jag  har ju försovit mej!!!
- Klockan är kvart i sju.
- Men varför har dom inte ringt från jobbet?
- Kvart i sju, på kvällen! Älskling.
-
Jaha.... (Men jag fattade ingenting)
Efter ett par minuter med rejält mycket grus i ögonen börjar det gå upp för mig att det är runt sju på kvällen och jag har inte försovit mig. Puh!! Så här är det nästan varje dag jag jobbar förmiddag. Sover ett par timmar  när jag kommer hem och blir sen förvirrad och nästan sjuk. Mår typ dåligt och är på dåligt humör.

Idag är en annorlunda dag. Känner mig utvilad och på bra humör. Kanske för att jag ser bilden av monkey sittandes rakt upp i sängen, stirrande ögon och helt livrädd. Ha ha ha!! Fy siebzehn (17) vad roligt!!

Det blir inget kaffe i kväll. Ska försöka sova i natt.

Auf Wiedersehen

RSS 2.0