bita nån i näsan

Idag var det luciafirande på Stellas förskola. Det var utomhus runt öppen eld. Vi var många föräldrar, syskon, mor- och farföräldrar som ville titta på de söta små tomtenissarna, luciorna, pepparkaksgubbarna och tärnorna.

Tåget kom skridandes och barnen sjöng så fint. Stella fick syn på mig, Jimmy och min mamma. Då ville hon inte vara med i luciatåget längre. Hon var kinkig och lessen. Jaja...jag lyfte upp henne och så stod vi och sjöng med och tittade på de andra barnen och elden. Det var jättefint och mysigt.

När vi kom hem så såg vi att Stellas näsa var röd. Undrar vad det kan vara sa vi. Kanske ramlade hon när de skulle gå upp till elden. Hon kom ju sist av alla... men det visade sig att hon blivit biten i näsan!

Samtidigt som det gör ont i hjärtat så är det ju lite skrattretande! VARFÖR VILL MAN BITA NÅN I NÄSAN?? Hahahhahaha. Stackars lilla Stella, hon verkar inte ha ont men det ser inte så tjusigt ut.

I helgen var det golvläggarhelg. Kök och vardagsrum stod på schemat och rackarns så fint det blev! :)
Tror nog vi satsar på hall och sovrum i julhelgen.

Idag tog vi in granen. Kanske lite tidigt men vad 17! Det är första året vi har gran o vi måste ju känna oss för hur vi vill ha det. Ja så vi vet till framtida jular.




fosterställning

Det är mörkt och rätt så trist. Jag har aldrig reagerat på höst/vinter med mörkret men nu när jag ska kombinera arbete med familj så känner jag att det är inte som förut. Dagarna blir så mycket kortare när mörkret intagit vårt land. Helgerna blir det viktigaste som finns och då vill jag göra så mycket som möjligt med familjen. Blir inte alltid familjen då mannen jobbar 3 av 5 helger. Lite tungt men vi vet ju att snart vänder det! Snart kommer ljuset tillbaka och i och med det energin. Längtar till dess!

Det är ganska mycket på jobbet just nu. Vill klona mig ett par gånger så jag känner att jag räcker till men det som vi jobbar med nu är jätteviktigt och något som jag arbetat fram så det är mening med det och det känns skitbra. Hellre ha mycket att göra än sitta och känna sig onyttig. Måste bara bli bättre på att planera och strukturera. Snart är det jul och då ska pågående projekt vara klart och nästa påbörjas. Kuuuuuuuuuuuul!

Stellis har feber ikväll och sover mycket oroligt. Vi får väl sovsällskap inatt verkar det som. Vilket visserligen är mysigt men jag har svårt att sova när hon far runt i sängen på natten. Hon lägger sig kors och tvärs och gärna på mig!! Hittade Jimmy i fosterställning längst ner i sängen vid gaveln sist, så ja, hon tar sin plats när hon sover i vår säng!

I helgen kommer jag bara gosa med Stella. Jimmy jobbar eftermiddag så nu ska jag och Stella bara leka och ha kul. Hoppas på fint väder så vi kan vara ute länge!

RSS 2.0