hmmm

det här med tålamod... får inte upp bildjäkeln.....hur gör jag??????? Arghhummf

Typiskt söndagsväder....

Jaha då är snart helgen till ända. Igår vankades det en liten promenad med monkey i motionsspåret. Vi gick och vi gick och vi gick. Sen kom vi efter många uppförsbackar, tallbarr i skona, torr hals eftersom vi inte hade tänkt vara ute så länge som vi var...fram till ett annat motionsspår som inte alls ligger i närheten av där vi började... Puh...jag orkar inte ett steg till. Men vi måste ju hem... började knata i den riktningen som vi trodde var hemåt. In på nåt elljusspår...kändes inte helt rätt men monkey sa att här ska vi gå...
Det var en låååååååååååååång uppförsbacke och sen kom vi fram till en hög mast och en utsikt över Nypan som var helt betagande. Att Nypan var så vackert visste jag inte. Men vi måste ju hem. Nu fanns det dock inget motionsspår utan vi hade gått vilse!! Hur detta är möjligt vet jag inte. Att jag har noll lokalsinne är inte hemligt men nu var vi ju ändå två personer. Kan man verkligen gå vilse på ett motionsspår? Tydligen.
Uppmuntrande var att vi såg vår bil som vi ställt vid motionsspåret. Nedanför berget!!! Ja då blev det bergsnedstigning. Oh herregud! Det var ren skräck. Blött berg betyder halt berg. Men ner kom vi och vi fick båda ett glädjerus och sprang till bilen. Visste inte ens att jag kunde springa... ;) Sätter oss i bilen och ser då att vi varit ute i en och en halv timma!! Vi som skulle ta en liten promenad...


Vi var trötta hela kvällen. Tog oss till Birgers en sväng men ingen av oss var på partajhumör .Dansade i alla fall med syrran i en halvtimme. Träffade Hasse och Ryssen. Två snuskgubbar så vi dansade oss bort från dom och sen fick det va. Nu fick det vara nog! Hemgång stod nu på schemat så tog vi oss sakta hem genom stan.


Vaknade idag och såg att det var typiskt söndagsväder. Försökte ställa mig upp och kände att bergsnedstigningen satt sina spår i lårmusklerna.... men va 17!!  Ja ja, jag är inte den som är den så då satte jag igång med disken, sen dammsugning och våttorkade efter det golven. Helt slut så satte jag mig i soffan och nu njuter jag av söndagsvädret. Småtittat på finalen i damfotbolls-vm. Deutschland vann. Blev inte roligare än så.

Bara 11 timmar kvar tills jag ska jobba. Ja nu var den här helgen över. Verdammt!

Ha de!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0