lite uppdatering

Lite uppdatering är nog på sin plats.

Vi har tittat på hus, igen, men det var inget att ha.

Mamma och pappa flyttar till arnö, så nu kan vi gå hem till dom =)
Syrran har flyttat till E-tuna och inte bara det utan hon har gått och förlovat sig. Jipiiie! ♥ Hon mår så bra, är så glad och lycklig. Bra jobbat sis´!

Stella har fått sin första tand. Den började kännas på hennes 8-månadersdag i söndags. =) Vi har inte märkt av att hon har tyckt att det varit jobbigt så det har ju varit skönt.

Idag innan badet så satte jag henne på pottan och gissa vad hon gjorde. Kissade förstås! Jag fattar att det är bara tur att hon gjorde det men jag ska sätta henne där nån gång per dag så hon blir van och förknippar pottan med nåt roligt. Hon har fått en rosa potta som har sin plats i badrummet, där man går på pottan.

Vi har köpt roliga pedagogiska leksaker till Stella. Undrar vem som tycker dom är roligast, jag eller hon? ;-)

Vi har lämnat in ansökan om barnomsorg och det var lite ångestladdat. Värre lär det väl bli när dagen för inskolning är här.

Jobbet flyter på och det är riktigt roligt. Tänk att få jobba med nåt man verkligen vill och gillar.

That´s it for now.

Ta nu hand om dig!

låg nivå

Känner att min inspiration till blogg-skrivandet är på rätt låg nivå just nu. Det är väl för att jag har massa annat att göra. Finns viktigare prioriteringar.


Tur?

Ja jäklarns vad det går undan här! Igår ställde hon sig upp alldeles själv vid fotstödet på en av våra barstolar. Hon kom dock inte ner så jag fick hjälpa henne. Idag när jag kom tillbaka från köket in till vardagsrummet så STÅR Stella upp vid TV-bänken och slår på den! Tur att det inte var nya TV:n hon slog på...
Det hela avslutades med en halv kraschlandning på lekmattan. Visst ville jag så gärna lyfta ner henne där när jag såg henne börja svaja men övning ger färdighet. Tur att det bar blev en halv kraschlandning  - så ingen fara på taket.

Vi var ute på en skön promenad idag när J jobbade. Kollade på måsar och änder i ån, tittade på fina blommor och satt på en bänk och gosade i solen ett tag. Tur att jag hade tagit med lite mat för Stella blev hungrig av alla intryck!

Snart har min första vecka som brunett passerat. Det känns fortfarande mycket  bra! Var ju så trött på mitt barr så det fick bli lite annorlunda - brunt! Tur att jag hade "tränat", jag har ju haft brunt i en konstgjord utväxt och underhåret ett tag.

Nu blir det halvdagars jobb onsdag-fredag. Tur att jag har underbaraste J, som tar hand om Stella på morgonen innan han åker och jobbar, så jag kan jobba lite oxå.

Ha en underbar fortsatt vecka! ♥

besviken

Nu är påsken över! Skönt! Usch, jag är så besviken på mig själv! Har fuskat som 17. Jag mår ju inte bra när jag gör det så VARFÖR håller jag på?! Jag får mina blodsockertoppar och dalar, vilket innebär ett jäkligt svängande humör vilket ingen, INGEN, mår bra av. Min mage har kajkat ur ordentligt och huvudvärken är tillbaka. Bra jobbat av mig själv!!

På påskafton var det i allafall påskmiddag hemma hos mor och far. Det var bror med familj, systra med tjej och så min lilla familj. Det var trevligt och man rullade därifrån, som vanligt efter högtidsmiddagar.

Igår gjordes inte många knop. Jag slände i hop lite mat till Stella så vi har till veckan.

Idag ska vi åka och titta på en grej och sen blir det däckbyte på bilen.


älskade söt-Stella

Idag gick Jimmy med Stella till BVC för Boel-test. Jag jobbade. Det hade gått alldeles utmärkt. Hon hörde och vände sig snabbt åt det hållet ljudet kom ifrån. BVC-sköterskan sa att Stella var så duktig! Sen frågade hon om Stella kröp och då satte Jimmy ner Stella så hon fick visa. Stella hade visat allt hon kan och jollrat och donat. Snacka om att Jimmy var stolt!!

Nu är hon 69 cm lång och väger 7800. Stora tjejen! Det är så jäkla roligt när hon kryper omkring nu. Om vi är i vardagsrummet så går jag till köket och pysslar lite. Då pratar/jollrar hon och frågar typ var jag är. Då säger jag att jag är i köket och så hör jag att hon börjar krypa. Sen "frågar" hon igen och jag svarar. Hon fortsätter att krypa. Hon "frågar" igen och jag svarar. Så där gör vi tills hon kommit ut i köket och fram till mig! Hon är så jäklar rar alltså. Puss min älskade söt-Stella!♥

poop!

Idag när vi badade lilla prinsessan började hon att ta i som om hon ville bajsa så vi lyfte snabbt ur henne och satte henne på toan. Tur var det för det pluppade ur poop när vi satte henne där. Hon fick sitta ett tag och hon tog i och det kom lite till. =)


Det är ju så kul när det skvätter vatten!


poop!

I morgon ska hon göra Boel-test. Jimmy får följa med henne till BVC för jag jobbar.

Det blir till att köpa potta så när hon börjar trycka så får vi sätta henne där. Alltid bra att spara en blöja.

Hoppas solen kommer tebax i morgon!

tussilago

O denna underbara sol!

Igår såg jag små underbara tussilagosar när jag var ute och åkte bil. JAG ÄLSKAR TUSSILAGO! Jag blir glad i hela magen och alldeles lycklig när jag ser dom.

Se hela bilden

I morgon blir det heldag på jobbet och sen är det helg!

Massor av tussilagosar ger jag dig!

RSS 2.0