tyar icke mer

Guuuuuuuu va varmt! Jag klarar inte mer!

Sover superilla, bebisen far runt som i en berg och dalbana hela dagarna och HELA  nätterna, det är alldeles för varmt för att vara höggravid, vätska i kroppen......ojojojoj.....jag tyar icke mer!

Men jag är glad att sommaren är här, konstigt nog. Alla ni andra, ja de flesta i alla fall, uppskattar sol och värme. Det gör ju jag med annars så varför inte vara glad för er skull. Dessutom blir humöret bättre av att solen skiner och att det är ljust. Snart så, snart så....

Kram till er i sommarvädret!


Varför???

Läste att det kanske kommer en Top Gun 2. Varför??

Appropå film så tittade vi på The Notebook i helgen. Väldigt fin film men oj vad jag bölade. Tårarna rann och rann och rann. Det är en film som verkligen berör. I alla fall berörde den mig oerhört.

Kram till alla.


motorsågar, rugbytacklingar och vigsel

Söndagen som var så underbar hade kunnat gått riktigt illa. Nu gick det ju bra men kanske inte rigtigt som vi tänkt oss att det skulle vara någon timme innan vigseln.

Min älskling har målat våra dörrar här hemma och min syster har fixat handtagen. Det har varit så här att sovrumsdörren inte riktigt har funkat. Så min syster tog bort låsfunktionen på den. Men man måste ju ändå använda handtaget när man öppnar och stänger. Si det tänkte inte älsklingen på så när han skulle ringa vigselförättaren kl 14 så gick han in i sovrummet och bara drog igen dörren. Jag hörde att det där lät inte bra och sa till syrran:
- Jag hoppas han kommer ut nu.
Några sekunder senare knackar han på sovrumsdörren och säger:
- Älskling, jag kommer inte ut.
PAAAAAAAAAAANIK! Vad gör man nu? Men vi har ju kläderna där! Skrattar lite, skriker lite, vet egentligen inte vad som försegick innan syrran säger hur vi ska göra.

Syrran springer ut och ställer sig under sovrumsfönstret och jag ställer mig på balkongen. Älsklingen langar ut våra kläder genom fönstret och syrran langar dom vidare till mig på balkongen. Till sist hoppar älsklingen ut genom fönstret. Tur att vi bor på 1:a våningen. Men det är ju ändå typ 2 meter.
Sen kommer ju jag på att jag ska ha nåt mer innifrån sovrummet. Syrran ställer upp. Hon klättrar in i sovrumsfönstret via balkongen. Hon ger mig det jag ska ha. Sen kollar hon lite på dörren och jag börjar göra i ordning mig för vår stora stund. Sen hör jag:
- Kaaaaarin. Balkongen!!
Jag kommer ut på balkongen och vad får jag se? Jo min lillasyrra, som inte bara är yngre utan oxå ÄR liten, ja eller kort, ja ganska kort i alla fall, närmare bestämt 154,5, cm, den där halva cenitmetern är jääääkligt viktig, står i brygga mellan sovrumsfönstret och balkongen. Till sovrummet gick ju bra men tebax.....inte lika bra. Jag börjar skratta lite smått hysteriskt för jag inser att jag inte kan göra något. Jag kan inte direkt lyfta henne nu med min mage så jag skriker ut älsklingen på balkongen. Som tur är, är han nästan 2 meter och når henne bra och kan hjälpa henne så hon kommer helskadd tebax till balkonen. Men vilken syn de som gick förbi på trottoaren! ha ha ha ha

Men hur skulle det bli nu? Vi ska ju in och sova där sen. Jag vill åka och köpa en motorsåg och bara såga upp dörrfan! Ingen bra ide´tyckte syrran och älsklingen. Lite drastiskt , javisst, men jag tänkte väl inte helt klart då. Det blev liiite mycket helt plötsligt. Sen ville jag att älsklingen bara skulle göra en riktigt rugbytackling och springa ner dörren. Inte heller denna idé var något att ha. Konstigt va´? Syrran säger:
- Vi fixar det här sen. Nu fokuserar vi på att ni ska gifta er. Nu åker vi!

Ceremonin var jättefin och vädret var underbart. På vägen till restaurangen så får vi en present av syrran. Vi ska få bo på hotell på natten! Oooooo mysigt! Älsklingen säger:
- Carro! Planerade du det här med dörren eller?
Ja vad ska man tro, men så var det naturligtvis inte. Mycket passande var det i alla fall. :-)

Dagen efter när vi kommer hem är dörren öppen. Syrran och pappsen har varit och fixat. Tack.

Tack igen kära syster för söndagen. För allt, både det goda och det mindre goda. ;-) Den dagen kommer vi att minnas väl och det är ganska kul historia nu så här i efterhand. Ha ha ha

Kram

champagne

Underbart var det!
Håret var jättefint, kände mig fin i klänningen trots att magen är så stor som den är. Älsklingen var jättefin.
Solen strålade. 
Det var nervöst. Det var fint. Det var romantiskt.

Maten var jättegod, efterrätten var ännu godare! Detta avnjöts vid havet med en strålande sol som sällskap.
Kvällen och natten var så underbar. Så oväntat! Så uppskattat. (Det blev ett halvt glas champagne) Tack kära lil´sis!

Helgen blev mer underbar än vad jag trodde i fredags!

Kram!

många bäckar små...

Snart är det helg! Ska bli skönt.
Älsklingen går på semester i morgon... jag har ju nästan 3 veckor kvar... :-(
Det blev ju lite miss i planeringen. När han lämnade in sin semesteransökan trodde vi ju att bebben skulle komma lite tidigare...men men....inget att göra åt nu så det är ingen ide´att deppa över det. Vi får ju kvällarna och helgerna tillsammans och sen när bebben kommer så får vi ju en hel massa tid tillsammans. Så det här blir nog bra ändå!
(nu kan han ju städa, laga mat, tvätta, och ta hand om mig....men det kommer jag ju inte säga direkt utan flika in lite snyggt innan jag går till jobbet att det skulle ju uppskattas om han kunde städa t ex badrummet idag. Nästa dag så kan han ju tvätta nåt fönster osv. :-)   Många bäckar små....sen kommer det vara så fint här hemma och jag får mat när jag kommer hem och kanske lite massage... vad tror ni om det här upplägget?!  hi hi hi hi)

Hoppas din helg blir underbar! Det kommer garanterat min bli!

Kram

längtar

Regntunga skyar.... men efter regn kommer solsken! Längtar!

kram på er alla

usch och fy

Idag är en skitdag! Jag är så trött. Har ont i huvudet. Orkar inget. Kan inte vila för att bebben tycker inte om den ställningen jag ligger i så jag måste byta ställning hela tiden. Känner mig så stor och otymplig. Kan inte göra saker själv för magen är i vägen eller att jag inte ska göra vissa saker när det bara är 50 dagar kvar. Det är skitväder. Inget tilltalar mina smaklökar. Jag är sugen, men vet inte på vad, så då får det vara!
Usch och fy vilken trist dag!


ljusa upp tillvaron lite

Så är man nyfriserad då. Det var på tiden kan jag säga. Lite ljusare, lite finare.

I morgon blir vi med ny bil. :-)    
Då säger vi hej då till lilla råttan och börjar ett nytt äventyr med en ny bil. Känns som man blivit vuxen när man skaffar stor bil, familjebil. Men vuxen ska jag väl vara ändå i min ålder och defentivt med en liten på väg, eller?? Det känns i alla fall som om vuxenpoängen rullar in i och med en familjebil.

Idag har älsklingen målat lite dörrar här hemma. Dessa standarddörrar från 60-talet är ju helt bedrövliga. Så för att ljusa upp tillvaron lite så har han målat dom vita. ;-)
Sen har vi en vägg som ska fixas till....vi får väl se när vi slutför det. Det MÅSTE bli innan bebben kommer i alla fall!
Kanske får vi hjälp av min händiga syster om hon orkar och har tid. Flört, fört! :-)  Annars får vi fixa det själva....

Njut av sommarvärmen och ta hand om Dig!

Kram och Auf Wiedersehen


RSS 2.0