I morgon är det dags

I morgon är det dags! Då börjar jag jobba heltid igen. Det ska bli kul och spännande och komma in i allt och känna att man inte bara släcker bränder.

Lilla Stella ska gå 5,5 timmar på förskolan i morgon. Sen är hon ledig på onsdag för då jobbar Jimmy natt. Sen blir det ett par timmar på förskolan på torsdag o fredag. Sen är det ju helg!

Ja det är väl nu man kommer in i gunget i livet som det kommer vara ett bra tag framöver. Det är familjeliv, jobb, förskola, helger när man klipper gräset, fredagsmysande o sånt där.

Sen sitter jag som på nålar o väntar på att min syster ska höra av sig...

Idag har vi även planterat vårt Stella-träd. Det är ett körsbärsträd som heter Stella som vi fått från just systra mi och hennes fruga i inflyttningspresent. Nu gäller det bara att komma ihåg o vattna det oxå...det har lixom bott på spa hos min mor och far under tiden vi bodde kvar i lägenheten och de första två veckorna här i nya boendet. Det har blivit bortskämt och fått massa kärlek...ja undrar ja om livet hos oss kommer bli lika underbart?! :)
Får man hoppas på nattregn??

Dags att låta soffan få sin beskärda del.

Ta hand om dig nu! Och DU! Glöm inte att njuta av de fina höstdagarna! :)

nu är det nära

Jaha...nu sitter man här i nya boendet. Det är rörigt. Vi trivs i alla fall mycket bra än så länge. Har bott här en vecka nu.
Stella har sovit själv i sitt rum men när hon blev förkyld i början av veckan fick hon sova i vårt rum så vi hade koll på andningen. Hon var så täppt så täppt lilla sessan.
Då fick jag ett ryck och tänkte att nu passar jag på och fixar hennes rum. Åkte o handlade spackel och målarfärg. Tänkte att det här går nog fort. Men med en sjuk karl och en klåfingrig liten dam så har det inte hänt så mycket. Eller...ja jo tapeterna är nertagna och hålen spacklade. Taket är målat en gång. Men det blir ett ryck nu i veckan när älsklingen är ledig så snart är hon tillbaka i sitt rum igen :)

Annars då...vad har hänt sen sist. Det har jobbats ganska mycket, flyttpackats, flyttats, uppackats o donats. Det har varit ett par häktiska veckor men nu börjar det lugna ner sig lite.

Stella har inskolats på förskolan. Det har gått jättebra och hon verkar trivas. Nu är det bara en vecka kvar sen så ska jag börja jobba heltid. Känns mycket bra. Eftersom jimmy jobbar 5-skift kommer hon gå mellan 6,5 - max 20 timmar i veckan. Han har ju henne hemma när han är ledig och så blir det halvdagar när jobbar förmiddag och eftermiddag. Eftersom jag jobbar måndag-fredag kontorstid så kommer Jimmy ha sessan ganska mycket. Kommer bli jättebra!

Nu vill jag mest av allt få ordning här hemma. Renovera badrummet, fixa sovrummet och Stellas rum. Lägga golv och köpa allt som vi ska...det kommer ta lite tid men ni som känner mig vet att detta med tålamod är iiiiinte riktigt min starka sida. Vi får väl ha som mål att vara klara till jul. Det känns väl rimligt men jag vill att det ska vara klart NU! :)


Jag flyttpackade och sessan hittade en paket med muffinsformar som
hon gladeligen packade ur. Hon tyckte väl att om inte mamma använder
dom kan väl jag leka med dom :)

Idag så stod lilla sessan själv typ 5 sekunder sen tog hon 2 steg. Nu är det nära, MYCKET nära :)


Ta hand om dig nu och så får vi se om jag uppdaterar lite oftare...

O n´O (over and out)

RSS 2.0