kan inte sova

vaknade 03.45 efter att ha sovit i 2 timmar!! Detta kan inte vara sant! Jag var ju hur trött som helst efter jobbet. Kom hem runt midnatt.... varvade ner men hade som vanligt svårt att somna. Var lite hungrig oxå, vilket inte hjälpte mig.

Och sen vakna så här tidigt. Det tar knäcken på mig det här att inte sova ordentligt!

Försökte ligga och somna om men var för hungrig för att ens vara trött. Lillen var överpigg och for runt i magen. Hmmm, snälla låt mig få sova!!!

Nu sitter jag här efter 2 äpplen, en clementin, ett glas nyponsoppa och ett glas mjölk. Kollar på nåt skit om Jude Law på 5:an. Booooooring.

Kan nån bara slå mig i huvudet med en stekpanna???!

Auf Wiedersehen

.....

Snart är mina 2 lediga dagar över. Vad har jag gjort? Sov inte så länge som jag velat i går. Det är så typiskt - när man får sova länge kan man inte det...Annars har jag bara latat och försökt att komma igen.

Idag var vi hos barnmorskan. Allt var bra. 

Ikväll ska jag hem till föräldrarna. Jag ska blanda lite drinkar som de ska prova inför pappas 50-års fest.

I morgon är det dags att jobba igen. Två dagar och sen är jag ledig i två igen. Det funkar.

Ta hand om dig. Kram

Auf Wiedersehen

njaae

Sitter här och reflekterar över helgen som har gått. Det har varit lite jobb och den årliga personalfesten med jobbet. Kan bli lite väl mycket jobb!!

Jag har under det senaste året gjort det aktiva valet att inte socialisera med mina arbetskamrater utöver arbetet. Mår väldigt mycket bättre av att "slippa" jobbet när man inte är där. Nu har jag gjort en väldigt medveten uppdelning Arbete och fritid. Nuförtiden har jag oftast släppt jobbet när jag kommer hem efter 10 minuters bilfärd. Så himla skönt. Jag är inte bitter på mitt arbete, jag är inte trött på det och jag tröttnar inte på mina arbetskamrater eftersom jag BARA träffar dom på jobbet.

Visst finns det några få som jag valt att träffa nån gång i bland. Men dom är mer vänner än arbetskamrater. Så länge vi inte pratar för mycket arbete så funkar det! 

Men den här helgen blev det lite mycket jobb. Inte arbete i sig men arbete plus arbetsfest! Till det säger jag väl....njaae. Men som sagt var det personlfest och en gång per år kan jag ju ställa upp. Sen blev det ju inte bättre av att man nuförtiden är nykter. Vi var ju faktiskt 4 st som satt vi ett "pregnanttable" när de andra började bli lite runda och dansanta under fötterna. Jag har ju alltid haft svårt för att dansa nykter.

Det här med att vara nykter har sina för och nackdelar. Som nykter ser man saker som man kanske inte alltid vill se. Fast jag hörde idag att även om man var väldigt onykter så var det vissa saker man inte kunde undgå att se. Vissa missade nästan hela festen för dom gick hem liiiite tidigare än andra. Andra kommer bli ihågkomna av andra saker.... Vissa saker blev man förvånad över och vissa verkligen inte.....Man kan väl säga att det var väl en personalfest som klyschan "personalfest" säger att den ska va.

Det var i alla fall skönt att vara hemma vid midnatt, lägga sig i sängen, prata med älsklingen i telefon (han jobbade natt) och klappa lite på magen och känna sparkarna. Är så nöjd med mitt liv och har aldrig mått bättre!! Skulle inte byta mitt liv mot någon annans!!

Kärlek



11 storlekar större

Idag så tog vi en promenad på piren/bryggan vid kanotstadion. Under den promenaden så mätte vi lite...

Den är ca 1 km lång och är byggd av betongblock som är runt 20 meter långa. Jag tog 40 normala steg på ett sånt block, 30 STORA steg och 116,5 fotmått. J tog 32 normala steg, 21 STORA steg och 90,5 fotmått på ett sånt block.

Vad säger nu detta egentligen?.... Inte alls mycket förutom att J har väldigt stoooora fötter. Han har 11 storlekar större än vad jag har. Och ni vet väl vad man säger... stora fötter.......STOOOOOOOR.......A skor! ;-)

Appropå stora fötter. Tyckte detta var ganska häftigt när vi var på Kålmården i somras. Ett fotavtryck från en elefant. Liiiite större än mina 37:or.
image2


Hoppas Du har haft en bra söndag! Kram

Auf Wiedersehen

Oj....

... vad den sparkas!!

Sovdags

sov så dåligt i två dygn. Det är inte alls bra. Så igår när jag kom hem från jobbet så var det sovdags. Ja la mig kl 15.30 och sov sedan till 22.30 när J kom hem. Sen var jag vaken i 3 timmar och somnade sen gott vid 01.30 och vaknade vid halv tio. Snacka om att jag behövde sova!! Känner mig utvilad och som en annan människa. Jihaaa!
Måste sköta mig bättre! Jag har inte bara mig själv att ta hand om längre...

Ta hand om dig! Peace.

Auf Wiedersehen

tussilago

Idag satt jag och tittade på begagnade barnvagnar på internet. Helt plötsligt ser jag den som både jag och darlingen vill ha!

Det blev en tur till Strängnäs. Jääääättefin var den! Så nu är barnvagnsproblemet klarrt och betarrt!

På väg till Strängnäs såg vi massor av tussilago. Jag bara ÄLSKAR tussilago. Det är vår för mig. Ett tecken på ljusare tider. Vacker gul färg som för mig symboliserar solen. Jag blir alltid så lycklig när jag ser vårens första tussilago!!
När jag jobbade som klasslärare så sa jag till barnen att den dagen som nån av er tar in den första tussilagon bjuder jag alla på glass!! Gissa om dom var ute i naturen varje dag och letade. Så där slog jag två flugor i en smäll. Dom var ute o rörde på sig i naturen och fick frisk luft istället för att sitta inne vid datorn och jag fick en fin bukett med tussilago på min bokhylla i klassrummet! :-)
ALLA KNEP ÄR BRA UTOM DOM DÅLIGA.

Kram på er!

Auf Wiedersehen

ja ja, vad är väl en bal på slottet.....

Då har man jobbat två dagar efter semestern. Gick bra, men hjälp vad skönt det är att inte jobba ;-). Hoppas man nån gång vinner rejält med pengar så man INTE behöver jobba utan kan välja att jobba eller inte.

Fick banning av barnmorskan oxå. Äter inte ordentligt. Måste höja blodvärdet. Äta regelbundet och mer. Hmmm....har ALLTID haft svårt att äta frukost så det händer kanske en gång i månaden att jag gör det. Så frukost kommer jag nog inte få i mig. Sen har jag inte nån direkt aptit nu för tiden och då är det svårt att äta..... hur gör man nu?

Sover rätt dåligt oxå. Sover som bäst efter kl o5 på morgonen. Men då blir det ju ingen sömn när jag jobbar förmiddag eftersom jag går upp 03. Det blir inte mycket sömn när jag jobbar eftermiddag heller. Så igår när jag la mig tänkte jag att nu ska här sovas eftersom jag är ledig i morgon! Somnade gott när älsklingen gick till jobbet vid 05.20 MEN vaknade kl 10 och kunde INTE somna om. Ja ja vad är väl en bal på slottet... 

Ta hand om dig!

auf Wiedersehen

RSS 2.0