hallelulja

nu är diskmaskinen inkopplad! Praise the lord!

Auf Wiedersehen

....

Idag har det storstädats hemma hos AyKay och darlingen. Det blev så fint. Nu har vi bytt sida på sängen för att träna in oss på att sova på "fel" sida. Så "fel" sida sen känns som rätt när lille pyret kommer. Hoppas det går bra. Annars får vi väl hitta på en annan lösning. Så det är ju inte hela världen. :-) Man ska inte göra en höna av en fjäder.


Ha det nu så bra och tänk på att snart är solen och värmen här!!

kram


mäktigt

Igår hörde vi hjärtslagen. Det mäktigaste jag varit med om.! Går inte att beskriva i ord.

kramar

gula coctailtomater

guuuuud så goda dom är. Har köpt gula coctailtomater på coop nu ett par dar. Dom är SÅ goda! och så är dom ju så små och söta. Har ätit så många nu att jag har fått ont på tungan. Får trappa ner på coctailtomaterna...

Diskberget växer och idag har vi låtit det växa ännu mer. Ibland vill man vara vara ledig och slappa.

Tål lukten av jasminris igen. Åt nämligen kinamat idag och det gick bra. Förra gången gick det inte. Maten fick slängas och bäras ut av älsklingen medan sjag spenderade lite tid över toan. :-(
Men idag gick det bra.

Allt känns så bra nu. Inge illamående, inga kräkningar, tål lukter, inga direkta cravings, inte ont nånstans.... imorgon får vi svar på om allt är bra. Vi får hoppas det.

Älsklingen jobbar natt.

Vi får ta ett ryck i köket i morgon.

Ska bara ta några coctailtomater till :-), sen sängdags.

I alla fall och snöfall....Ha det så bra.

Auf Wiedersehen


jaha och nu sitter man fast

igår var vi och käka på stan. När vi kom tebax till parkeringen så hade en gammal gubbe försökt att parkera mellan vår bil och en återvinningscontainer. Han hade fått upp dörren så pass att han kunder resa sig. Men eftersom han var så gammal så kunde han inte riktigt kränga sig ur då dörren inte gick att få upp mer då containern stod på andra sidan. Så vi kommer gående och han säger:
- jaha och så sitter man fast. (ja det ser så ut, tänkte jag. Jävla dumarsel och försöka parkera där det inte är nån parkering och sen ser man väl att man inte kommer ut!!!??)

Såklart hjälper man ju de äldre.
-om du försöker sätta dig igen så kan du ju backa ut bilen så kan du ställa dig på vår parkering, säger jag.
- Men jag ska ju in på posten.
Arrrghhh!
 - Jo men om du gör så, så kan du ju gå in där sen.

Men han kunde inte sätta sig igen och han kunde inte komma ur. Älsklingen rycker in och försöker han med.
- Kan du inte flytta containern? frågar gubben
(what!! jo visst! Den väger ju inte mer än ETT PAR TON!!!!!!)

Till slut så hjälper älsklingen gubben ut ur bilen, det gick om man försökte, och sen parkerar vi bilen åt gubben.

Men vad är grejen med att för det första att gamlingar är ute och kör när de inte kan? För det andra: varför har de stora bilar som volvo och försöker åka omkring i? Varför skulle han försöka tränga sig in där???! DET VAR INGEN PARKERING!!!!! Aaarrgggh! Å, blir så trött! Samma dag är det en gammal tant som kör in i en stolpe och får värsta repan på sin bil.

Jag blir så förbannad och ifrågasättande till gamlingar och bilar. Nästa gång körs det väl på ett barn eller något. Det är väl nåt tragiskt som måste hända innan nån reagerar och tar körkortet ifrån dom!! Sen kör dom så jäkla sakta oxå! Bara det blir man ju irriterad på. DET kan vara en risk i trafiken. Ja, att de inte följer hastigheten. JAG ÄR MYCKET TVEKSAM TILL ATT ÄLDRE SKA HA KÖRKORT OCH BIL!!! Reaktionsförmågan är inte alls densamma och de ser inte så bra. Det är två argument, men listan kan göras ganska lång.

Vad säger ni om det här? Jag vet vad jag tycker.

I alla fall och snöfall..... i morgon v 14.

Ha det nu så bra. Kram

Auf Wiedersehen

Hon är så rolig

idag firades min brorsdotter på 5-årsdagen. När mamma och pappa skulle åka hem så sa lil´sis´och jag att nu får du minsann gå och säga hej då till farmor och farfar.
- Jag vill inte.
- Men det måste du ju göra. Tacka för presenterna och säga hej då!
- Jag vill inte.
- Men då blir dom ju ledsna och kommer inte köpa några presenter nästa år. (ett axelryck till svar)
- Och då får du ju inga av mig, säger lil´sis.
- Och inga av mig säger jag!  Och inga julklappar heller!!! (Det tog att hon inte skulle få några presenter av nån)
Hon klampar då iväg med stora, hårda steg. När hon kommer fram till trappan som leder upp, vänder hon sig om och utbrister:
- LARV, LARV, LARV!!
 Och så klampar hon upp för trappan.
Hon är så rolig lilla hjärtat! Sen kom hon ner igen och då hade hon glömt allt! Barn är för härliga!

Nu sitter jag här men älsklingen sovandes bredvid mig i soffan. Vi kollade på schlagern tidigare i kväll. Vet inte vad jag ska säga. Ingen låt är speciellt bra. Inte hitills. Besviken!

Har inte mått illa eller kräkits på 8 dagar! Jiiiiiiiiiiiiiiiiiho! ÄNTLIGEN! Jag mår så oförskämt bra!! Lycka.

I alla fall och snöfall...... Ha det nu så bra och ta hand om dig!

Auf Wiedersehen


äntligen hemma

idag stod en tripp till huvudstaden på schemat. Efter en lång dag och lite tågförseningar är vi äntligen hemma! Det räcker med nån timma där så är jag trött på det. Jag blir så stressad av att gå runt i Stockholm. Alla halvspringer på väg mot tunnelbannan eller nåt annat, alla pratar högljutt  och innan man fattar att alla pratar i handsfreen tror man att de är sinnessjuka, bilar far fram utan några direkt regler, dom tutar hej vilt och sprutar ur sig massa avgaser, det luktar illa....en blandning mellan matos, , avgaser, urin och sopor - alltså ingen doft man direkt uppskattar när man är gravid. Inte annars heller, men nu är det ganska outhärdigt. Sen att polishelikoptrar står och hoovrar över huvudet på en är ju aldrig en höjdare. Listan kan bli lång.
När det i alla fall var dags att bege sig hemåt var tåget försenat pga av sabotage! Tack för att vi stod och nästan frös i hjäl! Ni sabotörer tänker inte så mycket va´? OOoo va coolt och förstöra lite! Ö, vi e så balla! RETARDS säger jag!!

Jag inhandlade bara en lite present till min brorsdotter som fyller nästa vecka. Är just nu i förvandlingens skede av kroppen och hittade inget som jag tyckte passade eller var fint! Vissa dagar är bra, vissa inte. That´s life. Men det kommer ju nåt underbart sen så jag tar det för var det är och skiter i shoppingen dagar som denna!!

I alla och snöfall...

Ta hand om dig! Kram

Auf Wiedersehen

fy schalingen vad träligt

Den här helgen är inte kul alls! :-(
Jag jobbade fredag till kl 20. Kom hem och lämnade bilen till darling som åkte och jobba natt. Sen kom han hem i morse och då sov jag. Jag gick upp vid halv 12 och då sov han. Jag åkte och jobba och när jag kom hem i kväll så var han redan på jobbet för att jobba natt. Samma visa i morgon oxå! Det enda vi ses, ja ses och ses, men är nära varandra är mellan 7 och halv 12 på förmiddan då vi sover. Det här suger!

Men på måndag är vi lediga tillsammans. Då får det bli mycket mys för att kompensera för helgen som varit!

Ha det!

Auf Wiedersehen

härligt

så här bra som jag mått de senaste tre dagarna har jag inte mått sen innan jul. Det är ganska lång tid. Jag går i ett lyckorus bara för att jag mår så mycket bättre!

Igår var det lunch med lil´sis´ som stod på schemat. I två timmar satt vi o åt och prata skit. Jag mår så bra av att hon mår så bra som hon gör nu. Stor kärlek till dig sis´!

Sen var det slacker-tema för resten av eftermiddagen. Låg i soffan med tv-dosan i handen. Skönt att vara själv och bara vara. Inga krav , inga måsten. Men sen slog det dåliga samvetet till runt halv tio. Då for jag upp och diskade och fluffade till i köket och sen fluffade jag till i tv-rummet. Men det tog bara en halvtimme och sen la jag mig i soffan igen och väntade.....

....på min älskling som kom hem från jobbet vid halv 11. Han är så underbar min plutt. Han har varit så stöttande och sagt positiva saker när jag mått dåligt. Sett till att jag ätit när jag kunnat. Hämtat vatten mitt i natten. Sprungit och köpt ramlösa när jag varit sugen på det. Jag älskar honom för den han är och för hur han får mig att må! Puss min apa!

Idag for lil´sis´och jag hem till mor och far. Pratade skit, spelade yatzy och kort. Skönt att komma bort men det är ju HEM! Aaah härligt!

Nu väntar jag på min älskling. Han kommer väl snart. Myzigt!

i alla fall och snöfall som min morfar brukade säga..... ha det nu så bra! lev livet och ta inge skit! Kramar

Auf Wiedersehen

snart så....

nu är det snart bara en vecka kvar tills den värsta perioden är över. Allt känns ändå väldigt bra men med ett visst illamående.

RSS 2.0