en underbar dag

Idag har vi båda varit lediga. Dagen började med en lång och skön sovmorgon. Lunch nere i hamnen. Satt länge och njöt av solen. Träffade en kär vän där med sin man och barn. Satt och pratade en stund.

Sen bar det av på shoppingtur :-). Me liiiiiike! Blev lite prylar till balkongen och annat smått och gott. Snart så...

I kväll har vi varit på Pelles Lusthus och lyssnat på en Barbershop-kör där älsklingens pappa är med och sjunger. Roligt och bäbisen uppskattade nog karlarnas ljuva stämmor. Det rörde sig där inne när de sjöng men var lugn när de inte sjöng. Blir väl en musikalisk en som kan snacka musik med pappan sin.

Nu har vi precis ätit goda varma mackor. Snart ska jag lägga mig i soffan hos älsklingen och varva ner.

En underbar dag har vi haft. Älskar dig mest av allt min älskling.

Kram

....

Idag är sista eftermiddagspasset på läääänge. Superdupernice. :-)

Kram alla glada

...aktivt val....

Forsätter på senaste inlägget. Kan inte riktigt släppa det hela. Vill jag vara del?...måste ta ett aktivt val...
Jag är konfundersam om det verkligen kan hända så mycket runt och och samma person VARJE dag? Att det nästan alltid är något som tynger en och det ser mörkt ut eller att det helt plötsligt är så ljust och aldrig har det varit så bra och för att sen nästa dag är mörkare än mörkast? Det är grejer hela tiden och det dramatiseras så. Livet aldrig bara ÄR som för de flesta av oss.
 
Alltid är det så stora saker det handlar om. Vanliga "svensson-draman" alltså saker som sker i allas liv är ingenting om man jämför med allt som cirkulerar runt denna person. Det är för mycket och så stora saker så det känns som det är för otroligt för att vara sant. Det känns som om ett "svensson-liv" är för banalt och simpelt för vederbörande och draman är det som förgyller livet.

Nu vet ju jag att personen i sig försätter sig i en del av dessa situationer/draman genom aktiva val. Alltså en situation/drama inte uppstår utav sig själv utan att personen i sig haft del i det hela. Detta gör att jag har svårt att känna med vederbörande. Så här har det varit så länge jag känt personen, vilket är ett bra tag. Det kommer säkert att vara så här tills den inser att den blir omtyckt utan alla draman. Nu är det jag som får ta ett aktivt val om hur jag vill att mitt förhållande till vederbörande ska se ut....Jag kommer alltid tycka om dig.....men frågan är om jag vill vara en del av alla draman?

Kram

konfunderad

Jag är så fundersam på om saker och ting verkligen stämmer ibland. Har en konstig känsla. Något som säger att det kanske inte riktigt är som det utspelar sig för att vara i vissa fall,
Att ena dagen är allt hemskt och nattsvart och det finns inga lösningar och dagen efter är allt jättebra, man mår super och humöret är på topp. Det tros att man får mest uppmärksamhet  när det är som värst, att man får mer omtanke och kärlek när livet är som sämst. FAST om man verkligen såg vad och VEM som finns, skulle insikten komma att det är just i de positiva lägena som livet är som bäst och att det är då man lever som lyckligast och kan leva livet fullt ut. Människor bryr sig om någon annan för hur den är som person inte för vilka situationer de befinner sig i.

Jag är konfunderad över varför människan ibland inte tror att det räcker med att vara som man är. Man blir älskad ändå, det behövs inga draman. För när dramat tar slut, och det gör det, precis som alla filmer och teatrar oavsett om det är en kort eller lång show, vad finns kvar då? En tom salong, ett tomt skal..... utan besökare, utan innehåll....

Våga lev livet som DU är. Utan draman, utan påhitt. Jag kommer garanterat tycka om dig ändå. Jag och alla andra.

Kram



tittar INTE

Jag vet vad jag gör om ett år. Jag tittar INTE på eurovision song contest.

då summerar vi...

har varit i Norge, Oslo, sedan sist.
Pappsen fyllde ju 50 den "syttonde maj" och har velat åka till Norge och fira dubbelt. Så vi for, hela familjen. Bror med fru och 2 barn, mor och far, jag och min älskling och Lil´sis med sitt bihang ;-) right back at ya´ sis´.
Tågresan var fin, hotellet var finfint....4,5 stjärnor.....jo man tackar ja! Hotellsängen var superduperfin. FLUFFIG!!!
Hotelfrukost - mums. 17-majbuffe´- mumsfilibabba!
Summan av kardemumman är att Norgehelgen var hur bra som helst!! Tack hela familjen för att ni helt enkelt är  bäst! Älskar er alla oerhört.

Har varit ledig i hela 6 dagar. MEN vad tiden går fort. Vi har haft det skönt så man ska inte klaga.

Gick in i vecka 27 idag. Oj! Det går fort. Var och kollade allt igår och alla mina värden är bra. Bäbisen växer och sparkar och har sig. Men det är dags att trappa ner nu! Nästa söndag är sista dagen som jag går heltid på golvet. Sen väntas det mer pappersarbete för mig. T¨vå månader kvar och sen är det dags att gå hem, tre veckor innan det är beräknat. Vill ju jobba så länge som möjligt så man är igång. Annars skulle jag nog hamna i soffan och vara helt förslappad inför förlossningen.

Då summerar vi för denna gången... Norgeresan var tipptopp.
Sängen var det bästa. Ledig i 6 dagar.... ja ja...jag jobbar två sen ledig i 4 :-) , jag ska inte klaga.
3 månader kvar till bebben kommer. -  oooooo det är snaaaart!
I morgon gäller det, Perelli!

kram till er som vill ha en!

Auf Wiedersehen


back on track

Sverige är i semi-final i hockey-VM! Jihoooo!

Igår sov jag middag efter jobbet. När jag vaknade hade älsklingen gjort fläsk-pannkaka. Inte en personlig favorit men attans vad gott det var!! Tack! Du är min bästaste.

                                   

Somnade vid 23 igår och sov till 10 i morse. Åt lite frukost och somnade igen vid 10.30 och sov till 14.30. Nu känner jag mig som en ny människa. Behövde nog liiiiite sömn. Nu är jag back on track igen. Är utvilad och glad.

Idag har det blivit lite plockande, diskande och självklart hockey-VM på tv.

En skön dag.

Auf Wiedersehen

ja alltid är det nåt.....

Efter att ha jobbat 52,5 timmar på en vecka, sen varit med och förberett, genomfört, diskat undan och tillsammans med lil´sis genomfört ett tal på pappas 50-års fest med 100 gäster känner jag mig liiiiiiiiiiite mör. Faller nästan i gråt av trötthet och vetskapen att jag ska upp kl 03.20 i morgon för att åter jobba.

Jag vet att jag kör alldeles för hårt för mitt och bebbens bästa, men jag har så svårt att tagga ner. Måste ta tag i detta men jag får dåligt samvete för att jag inte kan göra allt själv, behöver hjälp och inte orkar springa runt i samma takt som förut.

Nu till något som är lite jobbigt men så sjukt roligt på samma gång. Jag har idag en liten åkomma. Troligen beror den här åkomman på att jag har stått upp och gått i två låååånga dagar samtidigt som jag är gravid. Satt idag hemma hos mina föräldrar och så säger mamma att oj vad svullna dina fötter och vrister är!! Jag tittar ner och konstaterar att shit, det ser ut som om jag brutit båda fötterna för de är så svullna att tårna sticker rakt ut och jag kan knappt böja dom!  Vecken som man brukar ha på tårna är borta och de ser ut som små ostekta prinskorvar!Helt släta och stela. Knölarna som finns eller ska finnas på båda sidorna om vristen fanns inte! Kan inte se tåbenen på ovansidan av fötterna. Dom såg ut som stora klumpar!! Sen skulle jag försöka trycka ner dom i mina ballerinaskor när jag skulle åka hem. Kände mig som askungens styvsystrar som ska försöka få på sig askungens förlorade glassko!! HA HA H A  

Det blev till att åka barfota hem. Mamma beordrade fötter i högläge och användande av stödstrumpor även om jag inte jobbar. Jag är ju bara i v 25.....15 veckor kvar....om sommaren blir för varm kommer jag att få så mycket vätska i kroppen att jag kanske bara kan använda flip flop-tofflor!! Om ens det..... o herregud! Ha ha ha
Ja alltid är det nåt....


Ta hand om Dig!

Auf Wiedersehen

lite oinspirerad

har inte så mycket att skriva om. Livet flyter på. Känns som en ganska lång transportsträcka. Vi väntar på att bebben ska komma.
Det är hockey-vm om någon har missat det. I natt är det match. Sverige-Frankrike. Blir nog till att titta på det. Den börjar efter midnatt så jag får väl sova lite innan.... heja Sverige!!!

Kram

Auf Wiedersehen

RSS 2.0