knock out

Som pyret ligger i träning inne i magen kommer den bli en riktig fighter. Låg och jabba med vänsterarmen hela tiden som vi var på ultraljud. Morgonpigg som sjutton. Vad kommer det ifrån??? Hur ska detta gå? ;-)

När så var dags för att ta ett foto på pyret så kom linslusen i den fram och ville bara fotas framifrån, INTE i profil då man kan se mer. Ni får hållas på sträckbänken ända till augusti. Akta er bara så ni inte åker på en knock out, pyret har som sagt tränat på jabben. ;-)

Auf Wiedersehen.


Hemma igen

Hua vilken kontrast det var att komma hem. Från sol och 26 grader varmt till snö och minusgrader. HUA!!

Vi har haft det helt underbart! Njutit av sol och värme. Ätit ute alla måltider vilket då innebär 0 disk! ;-)

Vi har vandrat en hel del, åkt på en glassbottom-boat och sett fiskar, vandrat i sanddynor, badat och solat. Vi har helt enkelt haft det skitbra.

På torsdag vankas det ultraljud. Ska bli så spännande. :-)

Kram på Er!

rart

Helgen spenderade jag hos mor och far på landet. Mammas goda mat, kärlek, härliga pratstunder med mor och far, många skratt, sova i lakan som luktar mammas tvättmedel, bli väckt till frukost, färskpressad juice till den ....RART är vad det är!

Fick även äntligen träffa den person som gör min lil´sis´ så glad. Mycket trevligt och det verkar som de trivs bra ihop och dom passar ihop. RART!

Klockan nio i morgon bitti sitter vi på ett plan till Fuerteventura. Lite sol, lite värme, lite mys, lite avkoppling.....RART ska det bli!

Kram till dig.

Auf Wiedersehen.

seeeeeemester!

Jihoooooo! Äntligen var det dags för ett par veckors semester.

Auf Wiedersehen

trötter

Barcelona var en hit. Underbara upplevelser och många skratt. Men jag har varit helt slut sen dess. Det blev alldeles för lite vila för mig under de dagarna och sen har det arbetats för fulla muggar.

Idag blev det därför en låååång sovmorgon och även en eftermiddagslur på det. Börjar känna att jag kommit i fatt.

Det rörde på sig i förrgår! Helt sjukt. Helt  otroligt. Fattar inte vad som är på gång. Kul. Läskigt. Fantastiskt. Underbart. Hur kommer allt bli? Troligen helt underbart!!

Två arbetsdagar kvar sen är det SEMESTER!!!! Ska bli så skönt! Ska ha två veckor nu och sen en weekend i maj när farsgubben fyller 50. Sen tänker jag jobba så länge det går innan det är dags att gå hem.  :-)

Ha det så bra nu och ta hand om varandra!

Auf Wiedersehen

Barceloooooooooooona!

I morgon bär det av till Barcelona på konferensresa. Hoppas det blir trevligt. Ska bli skönt att göra något annat i alla fall. Skriver väl mer om hur det var på onsdag när jag kommer hem.

See ya!

Auf Wiedersehen.


RSS 2.0