jäkligt häftigt

Helgen har varit underbar men kort. I lördags städade och donade vi lite här hemma. Så skönt det är med ett nystädat hem!

Idag har jag varit hos mamma och pappa på landet. Har suttit på deras altan och bara varit. Så skönt att det var så bra väder att vi kunde vara ute hela dagen. Vi satt där och pratade skit, skrattade och åt god mat. Ren avkoppling alltså. Det är välbehövligt!

På bebben är det full rulle. Hela magen rör sig när den håller på. Jäkligt häftigt alltså!

Jobbardags i morgon. Ska bli kul. Trivs mycket bra på jobbet. Det är mer tillfredsställande för mig än det jag gjorde förut. Detta känns så bra. Nästan så man inte vill gå hem på mammaledighet. Är jag konstig??

Ha nu en bra start på veckan! Kram

trevlig helg

Äntligen helg! Det ska bli så skönt. Tänkte väl inte göra så mycket. Tar dagen som den kommer!

Hoppas du får en trevlig helg! Ta hand om dig.

Kram

Många droppar små

Allt är bara bra! Det ser bra ut och den mår bra.

Idag var det tänkt att det skulle fixas lite här hemma. Vi har ett projekt som inte går så bra. Det blev inte bättre idag heller. Men lil´sis kommer nog på en lösning.
Vi har ju lite fix -och trixprojekt som vi vill ska vara klara innen bebben bestämmer sig för att komma ut.
Men två små projekt blev klara. Många droppar små.... eller hur?! Vi har ju ändå 60 dagar kvar.....  :-S

ta hand om varandra! Kram

orolig

Ganska orolig...men efter ett noggrant test och ett par timmar hos barnmorskan känns det bättre. Ultraljud i morgon för att kolla ordentligt. Allt verkar ju bra nu så det är det nog oxå.

kram

Hipp hipp hurra!

Idag fyller min älskling år. Jag grattade honom i vanlig ordning strax efter midnatt. När vi gick och la oss så sa han att det är bara en födelsedag som är viktig i år...bebbens. Åååååh, han är ju helt enkelt bäst! Men jag skämtade till det och sa:
- Ja precis! Min!

Det är ju så att en fyller jämt i augusti. Det bästa med det är att jag kommer att vara så höggravid att jag varken orkar eller tänker fira det. Det är den bästa planeringen det här året när alla, ALLA, fyller jämt!

Hipp Hipp Hurra för min stora kärlek idag! Jag älskar dig så mycket.

Ta hand om varandra nu!

kram

det går ju i alla fall över...

Har inte haft lust att skriva på ett tag. Har väl egentligen ingen inspiration idag heller men jag har några minuter innan jag ska gå och lägga mig.

Jag är inne i en ganska jobbig period nu. Bäbisen har lagt sig i rätt position, vilket är bra, men att den har ändrat läge från att ligga vågrätt i magen ligger den nu alltså lodrätt. Det har gjort att magen har ändrat form och den trycker både uppåt och nedåt. Mest uppåt. Det är jobbigt att andas, äta, gå, sitta...ja till och med att ligga ned. Bäst är det om jag ligger på höger sida....men efter ett par timmar är det inte så skönt att ligga i samma ställning. Detta innebär oxå att sömnen inte är den bästa...

Sen var jag hos BM igår. Alla prover var väl inte riktigt ok. Så det är att göra prov på torsdag. Det är inget farligt men ändå.... jag vill ju att allt ska vara tipp topp.

Jag har nog haft en ganska skön resa i min graviditet förutom de 13 första veckorna då vill säga.... hmm...ja då mer än halva dagarna spenderades i badrummet....
Men nu är det ganska jobbigt och det är inge kul. Jag vet att det kommer något underbart när det är över men jag kan inte riktigt se dit nu. Att hela tiden gå runt och känna obehag är inte en höjdare. Jag försöker vara stark för det finns de som  lider av saker som är mycket, mycket värre. Jag är ju bara gravid, inte sjuk eller så. Mitt obehag tar ju slut om 9-10 veckor. En del är drabbade av saker som de har haft länge och kommer att ha kanske hela livet.

Men nu när jag är i denna down-period så känner jag mig ganska ömklig. Är sårbar och gråten är nästan alltid nära, i alla fall när jag är hemma och inte behöver vara så stark.

Nu är det så här det är och så får det väl vara.... det går ju i alla fall över.

Kram till Er som vill ha en.

I am back!

Fick in en jäkla häst från troja på min dator för ett par dagar sen. Nu har min personliga datasupport, lil´sis´varit här och fixat den. I am back! Tack kära systeryster!! Du är värd din vikt i bugg ;-)
Kul att a-m följde med. Ni är för roliga ni två. Och söta tillsammans :-) Fast det är synd om a-m. Hi hi hi

Idag stod det en stor bukett blommor på bordet när jag kom hem med ett fint kort i. Vad det stod är lite hemligt men jag blev rörd till tårar. Maten var lagad så det var bara att sätta sig och njuta av underbart sällskap, mat och blommor. Jag älskar dig min bästaste.

Nu är det full fart mot helgen. En dag kvar.

kramar

pustas och stönas

Jag är så glad och lycklig över att vi har så fint väder. Det är det här man väntat på hela mörka vintern. Det är ljust, det är färgglatt ute, fåglarna kvittrar och solen skiner.

Samtidigt som jag är så glad över det här så är det SÅ jobbigt! Min gravida kropp har så svårt att stå ut med värmen. Jag vill vara ute hela tiden men ORKAR INTE. Så jag har arbetat upp en fin stig här på parkettgolvet i vardagsrummet. Den går mellan soffan till balkongen. Jag går ut och sätter mig i några minuter men står inte ut efter litet tag. Går in och lägger mig i soffan. Får ångest över att jag inte är ute, och jag vill ju blir lite solbränd i alla fall, så jag traskar ut igen. Efter ca tio minuter så lägger jag mig i soffan igen. Det pustas och stönas och jag beklagar mig.
Sambon säger efter femte gången:

- ja men gå inte ut då älskling!
- men jag vill ju bli lite brun....
- men du orkar ju inte
- ah men.... säger jag och går ut....

10 minuter senare

- ååh, vad varmt det är! Jag står inte uuuuuuut, utbrister jag.
- men lägg dig dig här och vila då och gå inte ut mer.
- Du förstår ju ingenting!,säger jag och blir sur. Varför jag bir det vet jag inte....men det är väl hormonerna....

Efter 3 minuter har jag blivit lite svalare. Surheten har gått över. Går nog inte ut mer idag.... orkar inte. MEN det säger jag inte till älsklingen...säger helt enkelt att jag får ta det lite lugnt med solandet så jag inte bränner mig....  :-)

ta hand om varandra! Kramar

produktiva dagar

Igår fluffades det på balkongen, vi städade lägenheten och vi tvättade en hel del. Skönt att få lite ordning.

Idag har vi varit hos mor och far på landet. Där tvättade vi och städade bilen. Det behövdes VERKLIGEN!

Vi har haft två produktiva dagar, fast idag innebar det även en hel del slappandes på föräldrarnas altan med vattenmelon, jordgubbar och grillning. Mumsfilibabba! :-)

Sen har fotbolls-EM startad om någon har missat det. Äntligen! Synd bara att det är så fint väder.... man vill ju kolla på alla matcher men samtidigt vill man ju vara ute i det underbara väderet.... ooooo joooobbigt! Hur blir re´nu?

I morgon får vi se vad det blir..... det finns ju alltid något att göra men vi vill ju vila lite innan arbetsveckan startar igen. Givet i alla fall är att vi kikar fotboll i morgon kväll.

kram på alla!

mer vuxet....

Nu har jag jobbat första veckan på kontoret. Det har gått bra men det har varit svårt att gå upp "normal" tid. Är ju van med 03.10 eller runt 11. Så det har varit en hel del grus i ögonen och ett antal snoozanden... tihi tihi

Jag har jobbat, kommit hem strax efter 17. Lagat mat, tvättat och sen ägnat mig åt min sambo eller åt mig själv när han jobbat. Ett helt nytt liv. Känns jättebra. Förut så gick jag upp 03.10, började jobba 04.00 sen jobb i 10 timmar. Kom hem efter 14 och då blev det ett par timmar sömn. Sen vaken en stund och sen läggdags runt 22. Jobbade jag kväll som jag till ca 11 eller helst halv12. Jobbade mellan 13-23. Sen hem och titta lite på tv och varva ner och bäddags vid ca 02. Tvätta gjordes på ledig dag. Likaså disk och laga mat. Som det är nu känns det mer vuxet....kan man säga så?

Kroppen och magen och bebben mår bättre nu när jag inte är på golvet. Det känns toppen och jag mår bra och är lycklig. Jag trivs i mitt liv. Det är underbart!

Idag var jag och fikade i hamnen med en vän som jag tycker mycket om. Hon är så himla go´! Tack för att Du finns. Du berikar mitt liv.

Kram till alla

dyr historia

Idag har det shoppats! Det var en tur till Jysk, Babyland och IKEA. Oh så mycket fint vi hittade! Det blev en dyr historia men det är det värt. Fina saker till bebben. :-) Roooooligt!

I morgon är det dags för arbete igen. Någonting nytt. Kommer bli spännande!

Kram och kärlek till alla!

omställning

Nu är det så här att jag är så glad! Helgen har gått bra på jobbet. Kommer sakna teamet och deras tokigheter. Men det känns så bra att kliva av nu. Jag orkar inte springa omkring. Nu ska jag få göra något annat. Det ska bli jättespännande! Ser fram emot detta. Kul med nya utmaningar! Kontor, papper och "vanliga tider". Det kommer kännas konstigt. Måndag till fredag. Ledig helg. Bara den omställningen är svår. Men vad gör man inte för lilla bebben.

Ha det nu så bra. Kramar

RSS 2.0