Stella

Äntligen är vår lilla Stella här!! Efter måååånga timmars värkarbete, ett par dagar närmare bestämt, så kom hon ut med ett akut kejsarsnitt 04.27 den 26: augusti.
Helt otroligt och underbart, men vägen dit var inte vacker och jag är lite bitter över de dagarna. Det är en lång historia som jag kan ta en annan gång.

Nu ligger Stella mätt o belåten på min mage och sussar. Det är mer underbart än jag kunde föreställa mig.

Kärlek till er alla


bra dag

Som jag tog mig an den här dagen! Jag lagade mat till min man som slutade jobbet kl 14. Sen gick vi en liiiiten sväng och åkte sen och handlade. Efter det gick jag en sväng, ca 3 km, med syrran i elljusspåret (det kanske sätter igång nåt....)

Nu har jag slängt in en sockerkaka i ugnen och diskat efter maten och baket. Inte illa va´? Vad har det tagit åt mig??

Det har varit en bra dag! Bra för mig och bra för älsklingen. ÄNTLIGEN fick han tillsvidare efter alla vikariat, säsong och vikariat igen. ÄNTLIGEN! Grattis min älskade.

Nu inväntar vi att sockerkakan ska bli färdiggräddad så vi kan snaska lite. :-)

Har lite värkar men inte så farliga....kanske kanske..... men det skulle inte förvåna mig om vi får vänta några dar till. Må så vara då.

Hoppas ni haft en bra dag oxå!

Kram

icke sa nicke

Inget har hänt. Jag blir så less! Proppen gick i måndags och den natten sov jag inte bra. Ni vet hur det var när man var liten och skulle försöka sova natten innan julafton...ja man sov inte så bra, eller hur? Man var ju så spänd, nervös och förväntansfull. Precis så kände jag mig. Jag trodde ju att vår lilla bebbe skulle komma ut den natten eller i alla fall att jag skulle börja känna att nu jäklar är det på G. MEN ICKE SA NICKE!

Fick en hel del rejäla förvärkar igår kväll och tänkte nästan ringa till förlossningen och höra...men jag gjorde inte det. Vill ju inte ringa och störa tänkte jag.....

När jag väl somnade efter ett par timmars värkar så har jag sovit hårt och bra. Det var skönt, det behövde jag. Sen drömmer man ju massa sjuka drömmar när man är gravid, de är så sjuka att det går inte att återberätta dom...men sov det gjorde jag.

Känner mig utvilad och stark och nu efter två mackor med smör och skinka (måste vara smör och skinka annars får det va´) och två stora glas mjölk känner jag mig redo att möta dagen.

Ha det så bra och ta hand om dig. Kram


proppen

Nu har proppen gått....

...

...finns inte så mycket och säga nuförtiden. Det är ganska blaha blaha.

kram i alla fall

så rätt

Ara tog emot sin medalj, tog i hand som man ska göra, gick av prispallen och la bronset på mattan....så rätt! En MARKERING som heter duga. Dags att säga ifrån och det gjorde du idag Ara. SÅ RÄTT!

punkt slut.

mycket trevligt

Dagen började med ett besök hos barnmorskan. Det blev lite prover och några timmars orolig väntan här hemma. Men provresultaten var bara bra så det var bara att andas ut.

Sen har Mattias varit här och fikat hela eftermiddagen. Mycket trevligt med besök. Skönt att bara vara och snacka skit i flera timmar. Tack för att du gjorde min dag så bra, Mattias.
Nu är det bara 1,5 timmar kvar tills älsklingen slutar vid 22 och kommer hem. Myzigt!

Kram till er i sol och regnvädret.

oj oj oj

Som jag har väntat på något att göra och idag hade vi tydligen något att göra men vi liksom glömt bort det.....
Älsklingens lillebror fyller år idag och det skulle kalasas vid kl 15.
15.30 ringer älsklingens mamma och undrar var vi är. Oj oj oj! Så vi slängde oss ur soffan och for iväg. Inget paket hade inhandlats så jag fluffar upp ett kuvert på vägen och så stannar vi vid bankomaten och tar ut lite pengar. Hade lämpligt nog 2 ballonger i bilen så dom använde vi oxå. Det blev bra till slut och BARA en timme sen dyker vi upp.... liiiiite pinsamt var det dock.
Jag fick oxå presenter. I efterskott för min födelsedag förra söndagen.

Nu har jag gått en promenad med lil´sis i elljusspåret. Visst regnade det med det var mer dys än regndroppar så det var så skönt så eftersom det är så varmt. Vi fick stanna ett par gånger för det spände lite väl i magen.

En rätt bra dag idag fast den började med att jag var så uttråkad och låg här och grät lite i min ensamhet då älsklingen var på jobbet.

Tack o lov att det är OS i alla fall. Då har man ju nåt att titta på till kl 18.

Kram


det här med att vara ledig

Nu klättrar jag nästan på väggarna! Det här med att vara ledig är inte riktigt min grej. Det var skönt i ett par 4-5 dagar men nu blir jag nästan galen.
Det hade kanske varit bättre om jag inte var höggravid med 18 dagar kvar.... då hade jag ju kunnat göra en hel del. Vi har ju varit och fiskat, städat, shoppat och fixat lite. Men nu måste jag väl erkänna att det inte riktigt går att göra allt som jag vill göra. Det trycker neråt och jag får lite sammandragningar. Bebben blir helvild och det gör ont när den kickar mig. Alltså RIKTIGT ont. Jag måste försöka ta det lite lugnt men det ÄR så svårt! Jag får typ ångest av att ta det lugnt. Det är ju så tråkigt!! Sen att det är sånt här väder gör ju hela grejen så mycket värre! Hade det varit sol hade det varit lite bättre. Tror jag.

Så är det nån som vill ta en fika nån dag så hör av dig. Jag har nog inget annat för mig!

kram

Så det så!

Idag har jag haft min första dage på ledigheten.
Kl. 05.30 ringde väckarklockan. Rise and shine, dags att gå upp!! Varför gör man nåt så dumt första dagen på semestern?? Jo, vi packade frukost och åkte till Nävsjön där det vankades fiske! Jo, det är sant! Vi gick upp i ottan för att åka och fiska.
Det är det bästa jag gjort på länge. Så vackert, så fridfullt.
Vacker natur, jättefint väder, tyst - bara några fåglar som kvittrade, lite fiskar som hoppade upp ur vattnet, ostmackor, kaffe och en brassestol. Livet kan inte bli mycket bättre!
Vi var där till kl 12. När vi kom hem så kändes det som om jag varit ledig i en vecka, minst. Har inte kopplat av så mycket på länge. Visserligen var det en ganska lång promenad till just det stället som vi ville fiska på, 2-3 kilometers terrängpromenad, vilket gjorde att jag trodde jag skulle föda några gånger. Men jag är inte den som är den. Jag vill inte bli förhindrad av att göra nåt sånt här bara för att jag har bara 3,5 veckor kvar till bebben kommer. Så det så!

På eftermiddagen vankades det fika med familjen. Min moster och kusin kom för att gratta två dagar i förskott. Det är ju födelsedag på söndag...vilket jag inte kommer fira stort, fast man kanske borde då man fyller jämt. Jag varken orkar eller har lust med att ställa till partaj. Så det så!

Nu ikväll så har jag och min älskade MAN, som han faktiskt är nu sen ett par veckor tebax, gått ner på stan en sväng. Dom säger att det är karneval och vi ville kika om det fanns nåt krims krams man kunde köpa. Men det som fanns var värre än krims krams så det fick vara. Kicki Danielsson uppträdde på torget vilket inte gjorde det hela bättre. En papaya coconut och bra vibrationer....NEJ TACK!  Så det så!
Det blev en middag på restaurang i alla fall och sen en vidare promenad till hamnen där vi drack kaffe på maten. Trevligt!

Tack älskling för en helt underbar dag! Du är min bästaste. Så det så!

Kram och hoppas ni har det bra i sommarvärmen!

RSS 2.0