ny dag med nya tag

Stella sov först 7 timmar sen 3. Det är så skönt! Kan du förstå??

Gårdagen var skit men idag är det en ny dag med nya tag. Vi får se vad den här dagen bär med sig.

Jag säger bara kommunikation och diskussion. Inte bara sitta där och bli bitter.

Kram på dig.

skit

Ibland är allt bara skit. Inte Stella förstås men allt annat.

6-7 timmar i sträck

Helgen har varit bra. Den börjades med lite rea-shopping i fredags och efter det en låååång promenad så älsklingen skulle hinna sova lite innan vi kom hem. Han hade jobbat natt nämligen. Kvällen avslutades med ett glas rödvin och mys. Stella sov sen 6!! timmar innan första amningen. SÅ skönt. På lördagen fick jag ett sms av Jennifer som undrade om vi skulle ta en fika vid 12. Kul! Så jag och Stella traskade ner till stan. Det var hur mycket folk som helst. Inte en enda plats på nåt enda fik i hela stan och då menar jag HELA stan. Inte ens på öster fanns det plats. Så det blev inge fika men vi bestämde att vi skulle ses på söndagen i stället. På eftermiddagen hälsade vi på Maria, Dennis och lilla Cornelia. Åååh så söt hon är. Så liten! Tänk vad fort det går och så fort man glömmer att Stella har oxå varit så liten och inte ha ett dugg styrsel på kroppen. Gosig var hon lilla Cornelia.
Sen var det baddags. Det har ju gått sådär med badandet. Det går oftast bra i början men sen efter några minuter börjar hon skrika. Men i lördags bestämde jag mig för att testa något jag läst i en bok. Man börjar med fötterna och börjar hon skrika tar man upp henne i famnen. Sen kör man igen. Skriker hon tar man upp henne. När det går bra med fötterna så sänker man ner henne lite mer för varje gång mella skriken. Detta för att hon ska känna sig trygg och veta att man är där. Till slut låg hon där med huvudet i min hand och flöt omkring med ett leende på läpparna. Där var jag duktig, tycker jag!!

Stella hon sov hela 7!! timmar mellan lördag och söndag innan amningen och sen 3 timmar till så vi har blivit bortskämda i helgen. När jag var uppe och ammade på morgonkvisten så såg jag på TV:n att man skulle ställa tebax klockan. Det hade vi missat totalt!! Jag drämde av ett mess till Jennifer så hon inte missar fikat och syrran så hon inte begav sig till tåget en timme innan. Tur där, för hon hade oxå missat det. Jag tar hand om dig var du än är lil´sis! Älskar dig!
Det blev en fika på söndagen med Jennifer. Mycket trevligt! Sen bar det iväg hemåt för Stellas farfar skulle komma och hälsa på innan han och älsklingen skulle gå på hockey. Jag vill oxå gå men det blir lite jobbigt med Stella därborta. Men men.... När J var på hockey kom mamma och pappa på ett spontanbesök. Trevligt trevligt.

I natt somnade Stella vid 22.30 och vaknade 05.30. Det är 7 timmar igen! Jag sov nästan hela tiden som hon sov. Det är lääääänge sen som jag sov mellan 6-7 timmar i sträck. Det är nog senast i april. Tack rara Stella för att du är så duktig.

Idag ska vi träffa en kompis som jag känt sen jag var 3-4 år och gick hos dagmamma. Vi har inte setts på många år. Det ska bli spännande. Hon är oxå mammaledig nu. KUL!

Ta hand om dig! Kram

liten prinsessa

Stella är nu 8 veckor. ÅTTA VECKOR!!!! Hua vad fort det går. Tycker att det var i förrgår vi kom hem med henne från BB. Det gäller att ta till vara på tiden och uppskatta varje sekund med henne. I fredags när vi var på BVC så vägde hon 4700 g och var 59 cm lång. Hon är en lång och nätt liten tös. Hon har ju en lång pappa att brås på. Han är ju 196 cm....

Hon är så söt och jag kan inte titta mig mätt på henne. Hon utvecklas varje dag och det är så spännande att se och följa henne. Hon är en glad liten prinsessa som ler hur mycket som helst. Det är så underbart när man pratar med henne och får ögonkontakt och hon smäller av ett leende som är jättestort. Jag känner sån kärlek till min älskade lilla Stella.



Ta hand om varandra. KRAM

PS. Tack lil´sis för trevligt lunchsällskap idag!


fula ord

Trodde jag hittat en jacka. Kände mig nöjd. MEN när jag kom hem och provade så är jag inte så säker längre. F*N va svårt och jobbigt det ska vara! Nu är jag på pissdåligt humör! Satan, skit och alla andra fula ord!!

snart helg

Snart är det äntligen fredag! Älsklingen har ju börjat jobba treskift vilket innebär jobb i veckorna och ledig på helgerna. Det har sina för och nackdelar. Men nu är det som sagt snart helg och det innebär att han är hemma!

Sen sist har jag varit ute och gått varje kväll ca en timme. Mycket skönt. Hade Stellafri tid i tisdags och då fikade jag med mamma på stan. Fikat med tjejerna idag på stan.
Stella har haft en dålig natt med knappt ingen sömn och bra nätter med mycket sömn. Hon har kissat ner skötbädden inte en gång utan TVÅ gånger!!
Med det roligaste är att Maria och Dennis äntligen fått sin lilla bebbe. En Cornelia! Jag är så glad för deras skull! GRATTIS!! Ögonblicket när ens lilla bebis läggs upp på magen för första gången är en känsla som är så underbar att det inte går att beskriva i ord!

I morgon hoppas jag det blir lunch med Lisa och lil´sis!

Ha en riktigt bra fredag!! KRAM

systra mi

Idag är ingen vanlig dag, idag är det lil´sis´födelsedag!! La la la la la

HIPP HIPP HURRA FÖR CARRO IDAG!!!!

Jag älskar dig, systra mi!

PS. Heja Sverige friskt humör det är det som susen gör! SVERIGE SVERIGE SVERIGE!!

tankar om jackor

Jag vill köpa en jacka för nu går jag runt i hoodtröjor. Det är en aningen för kallt för det nu. MEN jag vill inte köpa en vinterjacka än för det blir ju för varmt. MEN det finns inga, ja nästan inga höstjackor på marknaden. Hur gör man nu då?

Jag på min röda jacka som jag skänkte bort för nåt år sen. Den var ju så bra MEN jag var så trött på rött. Jag har blivit ganska bra på att rensa ur saker som jag inte vill ha eller som jag inte använt på ett tag. MEN den här jackan saknar jag SÅ mycket nu. VARFÖR skänkte jag bort den??? Varför!!!!!!!!!!!!
Jag vill ju inte riktigt säga detta till min älskling för han kan gärna bunkra upp lite, vill inte gärna slänga... man kan ju kanske använda den nån gång, vi kan ju spara t ex den gamla kaffebryggaren ifall den nya går sönder. ÅNEJ du!! SÅ här går det till. Vi sparar kvittot och så lämnar vi tebax kaffebryggaren OM den går sönder och får en ny. Här ska inte sparas på nåt gamalt skit, säger jag. MEN nu ångrar jag bittert att den röda jackan gick till myrorna. Den hade ju varit sååååååååå bra nu!!

Vad ska man ha för schysst jacka som man kan ha varje dag? Den ska tåla regn och rusk då jag är ute och går med Stella. Då tänker man ju på en lite sportigare jacka. Sen vill jag ju att den ska va fin när man ska vara fin eller ha klänning eller nåt nån dag. Då vill jag inte gå runt med en sportjacka....Eller ska man köpa två? Hmmm....VAr kan jag hitta schyssta jackor?? HJÄLP!!

Ta hand om dig!


inga dåliga väder....

Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder! Så idag satte vi på regnstället och gick ut och gick med Stella. Hon somnade så gott så. Regnet piskade oss i ansiktet och löven for runt våra fötter. Vi stannade halvvägs för kaffe och varm nybakad plommonpaj hos Stellas farmor. Mums! Sen ut i ovädret igen för att gå hem. Lite mysigt faktiskt... :-D

Lördagen bjöd på besök av min moster och kusin. De ville kika in vår söta Stella. Fick fina kläder, FAST vi hade de redan så jag får gå ner på stan och byta dom i veckan. De bjöd på smörgåstårta och givetvis kanelbullar då det var kanelbullens dag igår. Nån som missade det??
När de åkt hem så gick vi en långpromenad i ett underbart soligt Nyköping! Hann precis hem så kom regnet. Tur där!

Det är tur att man är ute och går hur skulle det annars gå när man fikar hela tiden?

utmanad....

ja då har man blivit utmanad såg jag på Tessans blogg så jag sätter fart. Har en ledig stund så varför inte?

5 saker i min kyl
  • "Currykerre" alltså Curryketchup. 
  • en 3,5:a Tuborg
  • AD-droppar  till Stella
  • nektariner
  • filmjölk - har dille på det och cornflakes
5 saker i min frys

  • Kycklingburgare - som inte ens är goda
  • Glass  - GB:s Sandwich. Jättegoda!!! 
  • fläskfilé - finns där tills jag tar ut den om ca 5 minuter
  • fisk - som ska ätas med äggsås under helgen. Mumma!!
  • köttfärs givetvis!! Vi älskar köttfärs
5 saker i min garderob

  • väskor i otal  - behöver kanske rensa ut några...hmmm
  •  ny skjorta
  •  INGA MAMMAKLÄDER I ALLA FALL!!! Bort bort bort bort!
  • jeans
  • tunika
5 saker i min väska - då jag delar väska med lilla Stella så blir det så här

  • börs - man kan ALLTID handla något :-)
  • mobil
  • blöjor - till Stella om det behövs förtydligas.... he he he
  • våtservetter - hänger ihop med ovanstående
  • kamera - om nåt är värt att fotas
5 saker i min bil

  • en liten Björne som jag fick av syrran när jag tog körkort en sisådär 12!!! år sen...
  • parkeringstillstånd till skavsta - behövs det nu när man drar badgen???? 
  • lite engångsketchup om man drar förbi "driven" på Max med syrran
  • en börs med parkeringskronor
  • en Första-hjälpen-kudde

    Här ska man då utmana 5 personer MEN jag utmanar bara syrran då de flesta redan har blivit utmanade

ha de bra!!


RSS 2.0