länge sen sist

väldigt VÄLDIGT länge sen sist. Vad har då hänt? störst av allt är att lillstrumpan blivit stor. dryga 2,5 år och inga nappflaskor, inga blöjor på dagtid och hon pratar tydligare än en själv.
i somras var vi på solsemester på Kreta. bodde princip i poolen. Vi hade 8 underbara veckors ledighet tillsammans. Sen har det jobbats och nu väntar jag på sommarens ledighet. Det är rätt sjukt. Jag ÄLSKAR mitt jobb men nu LÄNGTAR jag till ledighet....galet!

vi var i sälen v. 9. så galet bra. hela min familj vilket är syster med fru, bror med fru och 2 barn och mor och far och vi 3 I SAMMA HUS! det gick galant och vi åkte massa skidor och hade strålande väder. vilken energiboost! nu är det slutet av mars och man ska planera sommarledighet, igen.

det blir minst 6 veckor och jag kommer att jobba max en dag. inte som förra året då jag jobbade en dag i veckan. no no no. i år blir det ledig tid och inte tänk på jobb....I hope ;)

det är lite tragiskt att man bloggar en gång om året om ledighet fast minst 8 timmar per veckodag jobbar, ja jag har lyxen att vara ledig helgerna, med det jag vill. men jag älskar mest av allt att vara ledig och göra det jag vill med min lilla familj. så är det bara.

skulle jag vara ekonomiskt oberoende skulle jag nog vilja jobba 30-50 % bara för att få känna mig "nyttig" och produktiv för jag är verkligen inte en som städar, tvättar och känner att det är "nyttigt" och produktivt.

jag vill göra och uppleva saker med min lilla familj. det är nånting värt för mig när jag är gammal.


RSS 2.0