00-03

Igår lagade jag massa mat till lilla prinsessan. Makaroner och köttfärssås, grönsakspuré, aprikospuré och katrinplommonpuré. Eftersom jag kommer jobba halvtid den här veckan så var det lika bra att slå på stort och fixa mat för veckan.



Sen sänkte vi ner hennes spjälsäng för nu vill hon upp och stå mot allt och jag hittade henne halvt ståendes i sin säng igår. Med hjärtat i halsgropen så satte vi igång och skruvade. Så nu så kan hon få ställa sig upp hur mycket hon vill.



Sen var vi och köpte en ny TV. Jag var nöjd med vår gamla tjockis-TV MEN J tyckte priset var sååååååååå bra. Vi skulle bara åka och kika men kom givetvis hem med en oxå.
Jag tycker den är så stor men det är väl en vanesak. =)



Idag har jag jobbat men det var tungt. Jag var uppe med Stella inatt mellan 00-03. Hon var lite förkyld och sen bråkar tänderna med henne. Så jag låg och drog mitt finger fram och tebax över hennes gom. Till slut somnade hon av ren utmattning vid 03. Sen vaknade hon säkert en gång i halvtimmen för nappen hade åkt ut då hon var så täppt i näsan att hon var tvungen att andas med munnen. Så när klockan ringde vid 07.30 kände jag bara: NEEEEEEEEEEEEEJ!! Jag oooooorkar inteeeeeeeeee! Jobbet gick ganska bra ändå och nu på eftermiddagen har mamma varit här och fikat. Det var trevlig


71 veckor

Idag har lillan krupit ur sängen och ramlat på golvet!
J rinde mig på jobbet och var lite halvt stissig. Då hade han lugnat ner sig lite och Stella var inte lessen längre. Men fatta vad skraj man hade blivit. J höll på att få en hjärtattack, stackarn.
Som tur var så skadade hon sig inte. Hon fick en liiiiiten liiiiten bula över ena ögat. Så hon hade tur, lilla hjärtegrynet. Stackars J hade sånt dåligt samvete. Det hade jag oxå haft. Usch vad läskigt! Men som alla som haft barn säger: -Det händer alla...
Summan av det här är att hon inte längre får ligga i vår säng och sova middag, eluttagen ska säkras, allt ska bort från golvet och det ska hörnskyddas här hemma! Hon är ju så jäkla snabb till allt hon inte får röra!! =)

Idag har jag även blivit kvinna på nytt. I hela 71 veckor slapp jag skiten men nu är den tebax. Skönt i och för sig för då vet jag att jag funkar och så. Men det har ju varit såååååååååååå skönt!!
Nu vet vi ju oxå att det lilla misstaget härom kvällen inte resulterat i något. Nä, om kanske 2 år kan det kanske få pluppa ur en till liten rackare ;-). Var sak har sin tid. Stella måste få sin tid och jag måste få arbeta. Ja, jag gillar att jobba.

Fick även goda nyheter i dag. Det kommer bara innebära positiva saker tror jag. Skönt!

Nästa vecka ska det jobbas alla dagar. Pengar, pengar, pengar....he he he. Närå, det ska bli kul. Jag gillar ju mitt jobb så mycket så jag ser fram emot nästa vecka. Nya utmaningar som ska tas itu med! Skoj, skoj!

♥♥

spännande värre

Konstigt väder idag. Ena stunden är det strålande sol och blå himmel för att nån minut senare vara snöstorm! Mycket mycket konstigt!

Idag har jag och Stella varit och fikat med Maria och Cornelia. Det var trevligt som vanligt och det är så kul att se hur våra prinsessor växer och utvecklas.

Sen köpte jag lite fluff för att fluffa till lite här hemma för idag var mäklaren här och fotade. Spännande värre!

Från och med idag kan man ju kolla deklarationen på skatteverket. Jihooooooo! Bara jag inte kör för fort och förlorar pengarna...har ju hänt förut lixom :)

I morgon ska det jobbas.
 
Förresten, nu kryper ju lilla prinsessan. Förut tog hon max tre steg men nu, nu jäklar kryper hon! Så det är till att fixa eluttagen och blommor och grejer för hon är bara där hon INTE får vara. Hihi.
Jag blev så stolt och så glad att det släppte idag för henne och att hon nu kryper att jag grät en liten skvätt! Min älskade lilla Stella, Du är så duktig!

kärlek

Hade en mycket trevlig kväll igår. Vi hade några vänner över för spel och vin. Fick äntligen träffa lil´sis, det var ju ett tag sen. Fick även träffa orsaken till varför det var ett tag sen jag träffade henne. Det är så underbart att se någon man älskar så mycket vara glad och lycklig. Det bara strålade positivitet om henne! Det är ett riktigt kap hon har, eller pingla som J sa. Dom var så söta. Så enkelt och naturligt. KÄRLEK!

Dagen har spenderats i soffan. Mys med familjen. Härligt!

Lilla prinsessan är så underbar! Min J är så underbar! Jag är så lyckligt lottad att ha det så här bra! Jag älskar min lilla familj!

Jag önskar er en underbar vecka!

pure pure happiness!!

Oooooo usch och blä! Folk i bekantskapskretsen faller som käglor i magsjuka. Hua!! AAAAAAAAAAAAAA! !JAG VILL INTE FÅ MAGSJUKA!! Jag är lite hypokondrisk och har trott hela eftermiddagen att jag mår illa och har fått magsjukan men än så länge har jag inte fått det så jag har ju bara inbillat mig. Hoppas att vi inte får in det i vår lilla familj...

Vilken underbart solig dag det har varit idag! Jag fylls med sån glädje att jag vill fara runt som nyutsläppta kossor på grönbete! Ni som sett det förstår, ni som inte sett det har missat nåt! PURE PURE HAPPINESS!!

Nu hoppas vi att våren kommit för att stanna!

Många solstrålar =)

...

Det går så segt! Vill att det ska gå fortare som för J. Blir så trött!


seg i huvudet

Har varit lite seg i huvudet idag...Tack Jennifer för en mysig kväll igår! Mycket vin blev det. Hi hihi

Nu undrar jag om jag ska gå och lägga mig för jag är sååå trött eller om jag ska kolla på Beck...


Lördag

Idag så plockas det lite här hemma. Dammsugs och städas liiiite. Som vi brukar en lördag.

Är så glad i magen idag. Idag kommer det bara hända roliga saker.
Först så ska jag och Stella till min bror på födelsedagskalas. J ska på firmafest så det blir bara jag och prinsessan. Det ska bli kul och träffa barnen, bror och svägerskan. Mamma och pappa kommer oxå, MEN inte lil´sis. Hon är en MYCKET upptagen tjej nuförtiden så vi får klara oss utan henne, IGEN! Inte alls bitter över det ;-)
Men det går an för är hon upptagen och samtidigt så GLAD som hon är now days så får jag väl helt enkelt klara mig utan henne. MEN snart , SNART, vill jag och Stella ha vår beskärda och rättmätiga del av dig syrran!!

SEN...sen kommer Jennifer hit och vi ska ha myskväll! Oooo det ska bli så mysigt! Äta gott och dricka gott och prata massa skit! ♥♥

Hoppas ni får en bra lördag!

Krama din vän, det kan aldrig bli för mycket kramar! KÄRLEK

fullt sjå

Idag har det varit fullt sjå hela dagen.

Först jobbade jag. Sen hem och ta Stella. Vi gick ner på stan och fikade med Tezz och Blondi som numer är brunett...men hur blire nurå?? Det blir ju kortslutning i huvudet. =)

Sen vi kom hem från fikat har jag gjort ca 15 portioner makaroner och köttfärssås till lilla prinsessan och sen har jag gjort massa grönsakspuré oxå. Så nu har vi mat i frysen åt henne.

Sen har jag gjort chili con carne och gjort sallad som vi ska äta när J kommer hem från jobbet.

Snart är det dags för att börja förbereda Stella för läggning. Pyjamaspåklädning, lite gos, lite sång och så läsa lite bok. Sen avslutas det hela med välling och sen bär jag in henne i sin säng. Go natt!

I morgon är det jobb hela dagen. Efter det fika i Stigtomta tror jag.

Ha det så bra. ♥

"runken"

Jag och Stella hade så tråkigt inne idag så vi gick ut trots snöfallet. Vi gick och hämtade D-droppar till Stella och sen gick vi på stan. Jag handlade en del till Stella. Det är ju så kul och handal bebiskläder! Ekonomin kanske inte tillät det men det skiter jag i idag! Roligt var det och fina kläder blev det!

Gjorde nyss kaffe. Ställde upp laptopen på borden och välte givetvis muggen med mitt goda kaffe. Tjolahoppp, vad bra det går!! Ja ja, jag har varit med om värre så jag gick ut i köket och gjorden en ny kopp. Mycket gott med kaffe!

Blir så jäkla irriterad på vår granne i huset mitt emot. Vi kallar honom "Runken". Han sitter alltid och kollar på porr! ALLTID!! I tid och otid. Egentligen ska väl jag skita i vad han har för sig men jag ser hans tv från mitt vardagsrumsfönster och är inte så intresserad av att titta på det. När Stella var nyfödd och vaknade på natten för att äta så kollade han på porr. Oavsett om det var halv 3 eller halv 5 på natten. På kvällarna, på morgonen, på eftermiddagarna. Han är ju inte helt sann!! Skadad!
Om han nån gång inte tittar på porr så tittar han på hockey eller ISDANS?!. Hur konstigt är inte det????
Vi har kallat honom "Runken" i flera år, ja sen jag flyttade hit . Ibland vrider han tv:n mot sovrummet och då slipper vi ju se. Kan han inte alltid vrida tv-jävlen!! Jag vill inte seeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
Jag vill bara skrika åt han att leva i det verkliga livet. Fan gå ut och träffa nån och ha sex med, sitt inte inne och kolla på porr och dra i snabeln!! Äckel!

Gjorde nyss ett test på nån sida om vilken sorts mamma jag är.

Resultatet blev:
Avslappnade harmoniska mamman
Det är helt naturligt för dig att vara mamma. Du mår bra i din mammaroll och litar mer på din egen intuition istället för alla andras goda råd.
Goda råd: Keep up the good work ...


Nu ska jag ge lillan lite hemlagad potatismos och köttfärs.

Ha det! ♥

??

Vad ska vi göra idag??

Oj

Oj, idag har det varit mycket!

Det började med att jag jobbade förmiddag. Slutade 12.30. Hem och ta Stella för J jobbar eftermiddag. Käkade en snabblunch. Sen ner till Culturum för föräldragrupp på biblioteket (bebis+bok=glädje). Efter det handla lite. Sen kom Jennifer hem till oss och vi fikade lite och pratade mycket. Mycket mysigt ♥! När hon gick hem så fick Stella mat. Efter det förbereda middagen, leka och gosa med prinsessan. Vid 21 så var det välling. Sen laga mat, under tiden det stod i ugnen hoppade jag in i duschen. Ut ur duschen, steka kött. Nu har vi ätit och jag är HELT slut. Blir nog sängen snart.

Sov gott! Jag kommer garanterad göra det. ♥

skadad

Idag har jag haft lite egen tid. J gick på hockey och lilla prinsessan var hos farmor. Vad gjorde jag då?? Passade jag på att vila? Tog jag en lång dusch och hade lite spa här hemma? Läste jag den där boken som jag vill läsa?

NEJ, jag storstädade! Hur jäkla skadad är jag?!


Jag och lilla Stella när vi är ute och tittar på snön.

Ha en trevlig lördagskväll!


roooooligt

Idag har jag haft 4 mammor och 4 bebisar här hemma på fika. Sanna med Freja, Maria med Cornelia, Camilla med Lilja och Hanna med Felicia. Mycket trevligt. Den äldsta, Lilja, som blir 1 år nu i slutet på mars gick runt här hemma. Tänk vad det går fort. Jag kommer ihåg när Stella var nyfödd och Lilja höll på att lära sig sitta. Nu 6 månader senare sitter Stella och Lilja går. Rooooligt!

Idag fick Stella sin hoppgunga. Den är MYCKET uppskattad! Stella tycker det är skitkul i den. Hon hoppar och hoppar.

Idag har jag gjort aprikospuré och äppel- och päronpuré. Så nu har lilla prinsessan frukt att äta.

I morgon ska jag jobba heldag. Har en hel del att göra. Hoppas jag hinner med allt...får helt enkelt börja med att beta av det viktigaste och sen fortsätta.

Vågen börjar peka nedåt och det känns JÄKLIGT bra.

Ha en fortsatt trevlig torsdag och en fin fredag.

kram

övning

Ooooo nu kryper hon nästan! Hon kan ta typ ett steg sen fastnar hon. Snart, snart kommer hon krypa runt här hemma. Oooo vad roligt! Hon är så duktig min lilla prinsessa. Visst stupar hon ibland när hon försöker komma längre än ett steg men men...det är genom övning man får färdighet!

Idag har vi värderat lägenheten. Mycket nöjda blev vi. =)


mardröm

Usch! Hade en mardröm på morgonkvisten. Den var så verklig. Det var efter J åkte till jobbet som mardrömen kom. Jag drömde om att det satt en gubbe på min säng och snuskade sig och jag hörde hur han andades och hur sängen lixom guppade....skitobehagligt. Jag vaknade till lite men vågade inte vända mig om för att titta. Förskökte somna om för det måste ju vara en dröm...kunde inte somna. Kom på att jag hade öronproppar i och då kan jag ju inte höra nån andas....eller? Men jag hade ju känt att sängen rörde sig....eller? När man är så där sömndrucken vet man inte vad som är verklighet eller inte. Jag kikade så mycket att jag så att sovrumsdörren fortfarande var stängd och den hör jag ALLTID när den öppnas eller stängs. Så, nej det är nog ingen här. Vände mig om och självklart var det ingen där, men fy fasiken vad verkligt det var just då och jätte jätte obehagligt.

RSS 2.0