oerhörd kärlek

Ibland känner man en sån oerhörd kärlek som är svår att beskriva. Hela kroppen skriker, det gör ont i magen och hjärtat blir alldeles varmt.

Det är dom här två som får mig att känna som så


Jag är nog världens lyckligaste.

massage

Idag var det babymassage. Älsklingen slutade tidigare så han kunde vara med. Stella hade sovit lite på vägen ut men inte färdigt så hon var lite kinkig. Sen tycker hon ju inte att det är någon höjdare att ligga på rygg. Men när de andra hade gjort ena benet så försökte vi. Jimmy masserade och Stella var så nöjd och glad. Dom fick sån fin kontakt och man såg att hon riktigt njöt. Sen masserade jag hennes mage. Jättemysigt. Det hela avslutades med lite sång.

Massagen gjorde Stella så trött så trött så hon sov 1,5 timme efteråt.

I morgon ska jag en sväng till jobbet och se att de sköter sig ;-). Sen kommer Maria och Cornelia hit och fikar. Kul.

Nu ska här sättas på pyjamas (på Stella alltså) och påbörjas nattning.

Ha det så bra!!

INGE KUL

Snö. Kallt. Hala gångbanor. INGE KUL!!

Jag vill kunna gå ut och gå med Stella i rask takt, men det går inte när det är så halt. Det är så frustrerande nu när jag har kommit igång ordentligt med promenaderna. Det är halt så man går saktare och sen så spänner man sig ju för att det är så halt. INGE KUL!

Imorgon är det iallafall babymassage. Älsklingen ska ta ledigt för att följa med. Bra initiativ!!

Ha en bra tisdag! Kram

vilken härlig dag

Vilken härlig dag det här kan bli!! Stella sov 9,5 timmar i sträck i natt, när vi vaknar så skiner solen och himlen är klarblå, älsklingen jobbar till 16 och sen är det helg, Stella och jag ska gå o göra fotavtryck i gips och börja på babymassage.

Hoppas ni får en trevlig fredag! kraaam


husmorsjävulen

Idag fick husmorsjävulen tag i mig! Tvättat, plockat undan, diskat och lagat mat 2 GÅNGER! Oj oj oj....och då ska ni veta att Stella satt på armen nästan hela tiden då hon fortfarande är lite sjuk och i och med det lite kinkig. Känner mig som en supermorsa idag, men vem f-n skulle orka med det här VARJE dag??

Ha det riktigt bra!

Kram


ja ja....

Idag skulle jag ha åkt till Frida men lilla Stella är fortfarande förkyld. Hon sov bättre i natt men näsan är fortfarande snorig och lite feber har hon kvar. Inge kul alls!!

Så vi får väl sitta hemma. Kan ju bli kul för en gångs skull! (ironi)

Ja ja....

Hoppas ni får en bra söndag. KRAM


Varför? (igen)

Stella och jag gick från Gumsbacken idag igen. Varför? Jo det var fint väder och vi båda behövde lite frisk luft. Så är det med den saken.

stackars min lilla älskling

Hörde att Stella rosslade till ordentligt i natt och satte mig rakt upp i sängen! Stella var så täppt i näsan att det rosslade i hela sovrummet. Jimmy vaknade oxå och han följde med ut i vardagsrummet när jag ammade henne. Det var lite svårt för henne att äta eftersom hon var täppt i näsan. Usch!! Jag började smågråta och tyckte att det var hemskt att höra henne så här och hon hade svårt att äta.

Jimmy började googla på det och sa att de flesta forumen pekade på rs-viruset. Har hört det nån gång för länge sen men vet inte vad det är men det jag vet är, att det inte är bra! Jimmy ringde sjukvårdsrådgivningen och där lugnade dom oss och frågade efter symtom. Det verkar vara en helt vanlig förkylning och det är väl inte så konstigt eftersom Jimmy har varit tokförkyld i veckan. Vad skulle vi göra då? Jo förstår ni, droppa lite bröstmjölk i näsan på henne!!

Det gjorde vi och efter ca en minut så lät hon mycket bättre och kunde äta normalt. Sen somnade hon igen och vaknade 3 timmar senare. Då började vi med bröstmjölk i näsan så hon kunde äta i lugn och ro. Vi tog tempen och hon har lite feber. Nu har hon somnat igen.

Det var så läskigt och jag kunde knappt somna om efter första gången. Jag sköt hennes säng intill vår så jag kunde höra henne hela tiden!

Nu får vi hålla lite koll på henne så det inte blir värre. Amma henne ofta så hon får i sig vätska och näring. Stackars min lilla älskling! Det gör ont i hjärtat när hon mår så här.

Ska åka och köpa en näs-sug nu.


varför?

Idag promenerade jag med Stella från Gumsbacken och hem i spöregnet. Varför? Det kan man verkligen fråga sig!!

KRAM

sur och bitter medelåldring

Idag gick jag, Stella, Sanna och Freja ut till Arnö och familjecentralen där. Det var öppen förskola. Vi gick mest dit för att väga och mäta våra små älsklingar. Stella är idag 11 veckor och är  61 cm lång och väger näääääästan 5 kg.

Vi drack en kopp kaffe och pratade lite med förskolefröken som fanns där. Det var en hel del andra mammor och pappor där som vi hälsade på. Trevligt.

Dessutom fick vi ju dagens promenad på köpet. Skönt!

Nu har jag strukturerat upp städskåpet. Köpte ju lite lådor och så på IKEA sist, så nu är det ordning och reda. Vi får väl se hur länge det håller....vi har ju en tendens att bara lägga in saker, ja lägga och lägga.....TRYCKA in saker när det ska snabbstädas...hihi. Men där får vi ju skylla oss själva! Men det är väl bara att städa städskåpet sen när det behövs!!

Igår var det återigen stämma och röstning om inglasade balkonger i vår bostadsrättsförening. VARFÖR är det ALLTID någon som ska sätta sig på tvären och vara tjurig???? Det började redan innan själva omröstningen. Där sitter den här typen, som säkert är tjurig bara för att han själv vill sitta i styrelsen men inte blivit invald, och direkt börjar ifrågasätta förslaget och har synpunkter på det ena och det andra och låter allmänt jäkligt bitter och gnällig. Då tänkte jag direkt att nu förstår jag varför det blev en ny stämma och omröstning. Det var HAN som sabbade det förra gången! Det måste vara HAN! Idag visade det sig att jag hade rätt. Jag mötte granntanten som sitter i styrelsen och hon sa att han hade varit likadan förra gången! 

Gnäll och gnäll. Sen till råga på det har han övertalat en stackars gammal tant, som inte var där, vågade säkert inte komma, om att hon oxå ska rösta nej så det blev 40 mot 2. Jäkla surk_k!
Så nu kommer det ta 3 månader extra för balkongerna, ja det ska upp i nån nämnd nu för att beslutet inte var enhälligt. NÄSTA höst kommer de börja!! Hmmmm.......

Ja ja.... jag hoppas jag inte blir en sur och bitter medelåldring som bara vill klaga och sätta sig på tvären!

Nu ska lilla äta. Ta hand om dig!

KRAM

sticka under stolen

Älsklingen skulle börja jobba igen nu i natt efter nästan 10 dagars ledighet. Han åkte iväg och jag började så smått förbereda Stella för natten. Men han kom hem igen efter ett litet tag. De har blivit permitterade på jobbet till onsdag. Vad nu detta innebär vet jag inte. Försökte googla på det men fick egentigen ingen klarhet i om han får lön eller ej. Jag menar 3 nattlöner som försvinner är rätt mycket pengar.....hmmmm. Men jag ska inte sticka under stolen med att det var skönt att han kom hem :-D

Helgen har varit bra och nu väntar en ny vecka med nya äventyr. Ta hand om dig

Kram

mycket fika blir det

Idag var jag hos Maria, Dennis och lilla Cornelia och fikade. Sanna och Freja var oxå där. Mycket trevligt! Nu väger Cornelia lika mycket som Stella när hon föddes. Tänk vad liten hon var om man jämför med nu. Undrar vad Stella väger nu och hur lång hon är? Ev ska jag och Sanna gå till Arnö på tisdag på nån öppna förskola och då kan man väga och mäta barnen. Vi får se hur det blir med det. Annars ringer jag nog BVC så jag får komma ner och väga och mäta...man vill ju veta.

I morgon blir det fika på stan med Sofia och Oliwer. Mycket fika blir det ;-)

Ta hand om dig!

nostalgitripp

Igår eftermiddag var vi bjudna hem till en av mina bästa vänner på Halloweenkalas. Vi visste inte riktigt vad för slags kalas det skulle vara och jag ville inte riktigt fråga. Men det visade sig, som jag anat lite grann, att vi skulle fira hennes 30-årsdag. Det blev en kul kväll. Det dracks, ja inte jag då rå :-(, och spelades lite spel och lyssnade på musik från den gamla goa tiden när vi var unga... En liten nostalgitripp med goda vänner. Det var alldeles lagom. Vi var ett par stycken och Stella kunde vara med.
Vi hade med oss en orkidé men sen visste jag ju inte om vi skulle ta med oss en present för OM vi skulle fira henne då eller senare. Så det blev lite jobbigt när vi inte hade med oss något mer MEN till mitt försvar så stod det inget i SMS-inbjudan att det var 30-årskalajs. Sen får vi ju ett skäl till att åka dit och fika nån dag.

Detta firande innebar att vi inte gick på den fest vi egentligen skulle på. Så kan det vara ibland. Det får bli en annan gång.

Stella har för övrigt varit helt jäkla underbar. Hon sover mellan 8-9 timmar i sträck på natten. Hon var jätteduktigt igår på festen. Glad och ville vara med och titta.

Snart åker jag och Stella till min mor och far och fikar. Älsklingen ska på hockey. Ja just ja! Han är ju ledig ända till nästa söndag natt! Jihooo! Mer hjälp med Stella och kanske lite mer kvalitetstid ;-)

Hoppas ni hade en trevlig lördag och att er söndag blir fin!

KRAM

RSS 2.0